Çevrim dışı/ az internet yiyen mobil oyun önerileri

İşletim sistemi
Android

Tiscard

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, bildiğiniz gibi tatildeyiz. Ancak internetsiz bir yerdeyim ve mobil internetimin 8/30'u kaldı. Yani 8 GB. Ve interneti 2 kişi kullanıyoruz. Çevrim dışı ya da az internet yiyen saracak mobil oyun önerilerinizi alayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Age of History 2, Traffic Rider, Trafic Racer.

Age of History 2, Traffic Rider, Trafic Racer.
Hocam aoh sarmadı beni,bir oyun var biliyor musunuz supermacy ww3,PC oyunlarından anlamam ama hoi4 ün mobili diyorlar.Ben çok sevdim o oyunu ama uzun sürüyor 4 senedir oynuyorumda uzun sürüyor bir asker göndermek 7 saat. @PcMaster07 ,@Regalor .

Aslında bu sayede eğlenceli, örneğin oyundaki yapılması gerekenleri mesela asker yollamayı kısa sürese bitirsek eğlencesi kalmaz oyunun, ama böyle uzun sürünce daha çok sabır istediği için daha eğlenceli.
Hocam aoh sarmadı beni,bir oyun var biliyor musunuz supermacy ww3,PC oyunlarından anlamam ama hoi4 ün mobili diyorlar.Ben çok sevdim o oyunu ama uzun sürüyor 4 senedir oynuyorumda uzun sürüyor bir asker göndermek 7 saat. @PcMaster07 ,@Regalor .

Aslında bu sayede eğlenceli, örneğin oyundaki yapılması gerekenleri mesela asker yollamayı kısa sürese bitirsek eğlencesi kalmaz oyunun, ama böyle uzun sürünce daha çok sabır istediği için daha eğlenceli.
Hmm analdım.Birde aoh hakkında hiç bilgim yok iyi bi anlatan YT kanalı öneriniz var mı?Ve Aoh2 mi 3 mü.

Aoh3, Aoh2 ye göre daha detaylı ve biraz karmaşık bir oyun. Ama kesinlikle Aoh2 ye göre daha eğlenceli çünkü daha detaylı. Ayrıca, sizin için şöyle bir başlangıç videosu buldum işinize yarayabilir ama zaten zamanla oyunu oynadıkça kendiniz oyunu anlayıp, keşfedebiliyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı