Steam Çevrim içi durumu bozuldu

Yaldaz

Femtopat
Daha fazla  
Steam işlemcisinde sağ üst (Steam'de olan bakiyenin gözüktüğü yer) tarafta çevrim içi olunca mavi renkte yanması ve profil fotoğrafını güncelleyince değişmesi lazım ama benim orası bozuldu. Sol üst taraftan "arkadaşlar" kısmına tıklıyorum ve oradan kendimi çevrim içiye alıyorum (ben almama rağmen orası her zaman çevrim dışıda gözüküyor) ama sadece Steam sohbette düzeliyor. Sağ yukarısı hala gri ve eski profil fotoğrafı ile duruyor. Steam desteğe durumu sorduğumda çözüme ulaşamadım.
Steam'i sil yükle yapmadan düzeltmenin yolu var mı?

Kral yan hesap fl acıkmı bende de öyle sağ alttan sohbete basıp cevrim ici ol demem gerekiyor hesap fl calınmamıs korkmaya gerek yok ama 2 tane hesap varsa olabilir tam bir bilgim yok.

Kral yan hesap fl acıkmı bende de öyle sağ alttan sohbete basıp cevrim ici ol demem gerekiyor hesap fl calınmamıs korkmaya gerek yok ama 2 tane hesap varsa olabilir tam bir bilgim yok.

Yok tek hesap kullanıyorum.
Steam destek bana tüm cihazlardan çıkış yapın düzelir tarzı bir mesaj yazdı. Benim eski bilgisayarda hala açık olan Steam hesabı gözüküyordu. Bende o bilgisayardan çıkış yaptım yine bir şey değişmedi. Ardından ben de tüm Steam hesaplarından çıkış yap dedim ve sonuç aynıydı.

Çok da sorun değil tek seferde tıklaman yetiyor zaten kalabilir bence.

Steam ayarlarında Steam açılırken arkadaşlara bağlan gibisinden bir seçenek var o açıksa önce kapat sonra tekrar etkin hale getir kapalıysa da aç kapa aç yap sonra hesaptan çıkış yap Steam'ı tekrar çalıştır bak bakalım düzelmiş mi?

Geri
Yukarı