Çevrimdışı müzik dinlemek için uygulama önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, spora gidiyorum. Salon yerin altında olduğu için internet çekmiyor, bu yüzden müzik dinleyemiyorum. YouTube Music olmasına rağmen, çevrimdışı müzik dinlememe izin vermiyor. Var mı çevrimdışı sorunsuz müzik dinleyebileceğim bir uygulama? Android için.

Arkadaşlar hepinize teşekkürler,ilk arkadaşın yorumunu görmüştüm. MYT programını indirdim,sorunsuz kullanıyorum. Çok sağolun
Buarada daha iyisi var Outertune indire bilirsin. Geliştirilme aşamasında olan bir program olsa bile taş gibi çalışıyor (birnevi youtube music ancak indirme seçeneği var gibi düşün) Birnevi premium gibi birşey hemde açıkkaynak (kodlarını da inceleye bilir hatta değiştire de bilirsin). Sadece son zamanlarda telefonun dosyalarındaki videoları da eklemeye çalışıyorlar bazı telefonlarda bu özellik sorunlu çalışıyor ki yt musicde bu özellikde yok, bide yaş kısıtlamalı şarkılar indirilemiyordu sanırım. Bende olmasa bile önerdiğim arkadaşlarımda durum böyleydi. Buarada youtube premium almaya değmiyor bence ekstra paranız yoksa.

Buarada daha iyisi var Outertune indire bilirsin. Geliştirilme aşamasında olan bir program olsa bile taş gibi çalışıyor (birnevi youtube music ancak indirme seçeneği var gibi düşün) Birnevi premium gibi birşey hemde açıkkaynak (kodlarını da inceleye bilir hatta değiştire de bilirsin). Sadece son zamanlarda telefonun dosyalarındaki videoları da eklemeye çalışıyorlar bazı telefonlarda bu özellik sorunlu çalışıyor ki yt musicde bu özellikde yok, bide yaş kısıtlamalı şarkılar indirilemiyordu sanırım. Bende olmasa bile önerdiğim arkadaşlarımda durum böyleydi. Buarada youtube premium almaya değmiyor bence ekstra paranız yoksa.
Youtube premium aile aldık,uzun zaman oldu. Ama verdiğiniz bilgi arkadaşlar için yardımcı olabilir. Çok teşekkürler,özellikle sıkışırsam bir gün. Dediğinize bakacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı