Ceza Süreleri Uzasın mı?

Ceza Süreleri Uzasın mı?


  • Oy verenlerin toplamı
    931
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tür cezalarda profilden raporla sorunuzu sorun. Gerekli olan cevabı alıyorsunuz. Haksız bir durum söz konusuysa itiraz edebilirsiniz.
Böyle bir rapor olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim. Ama haksızlık aramıyorum, problem değil herkes insan, burada binlerce kullanıcıyla uğraşıyorlar bir ekip olarak ama "kendi konunuzu açın" uyarısı en basitinden bana göre saçma. Çünkü aynı konudan müzdaribim, konuya dahil oluyorum, karşılıklı fikir alış verişi yapıyorum. Kendi konunuzu açın diye uyarı aldım. Hemde belli bir konu varsa ve ben o kişiyi sabote etmiyorsam, neden aynı konu üstünden birlikte çözmeye çalışmayalım ki ?
 
Ama bu 1 ayla kısıtlanmalı çünkü birisi 1 senede 3 kez uygunsuz üslup cezası alsa 6 ay banlanmak mantıksız olur.

Hayır mesela toxiclik yaptı 4 gün ceza alacak 8 gün iceresin de yani cezanın iki katı süresi icinde hata yaparsa ceza süresi katlanacak.
 
Aynı kalsın di mi? Sonuçta çöplüğü daha da karıştırmanın anlamı yok.
 
Trolcülükten trolcülüğe fark var. Boş konularda kız konuları gibi. Azcık yapılacak konu boş çünkü.
 
Uzamasının bir şey değiştireceğini düşünmüyorum. Belli bir yapıya sahip insanları ceza değiştirmiyor. Burada yiyeceği cezayı ne yapsın? Gidecek başka foruma banı açılınca gelecek.
 
Ceza süreleri uzamalı ancak;
Mevcut sistemde üye 10. uyarısından sonra bir sonraki dilime giriyor.
Burada belirtilen durumu, cezanın tabloda yer almaması ve inisiyatif hakkı olması gibi sebepleri kullanarak uygulamayan moderatörler var. Kendiniz böyle bir sistem olduğunu söylerken bir moderatör Kural 51'i göstererek buna uymuyor. Ceza tablosunu yenilemelisiniz. İlgili konuya da göz atabilirsiniz: Aldığım kısıtlama süresi doğru değildi
 
Aynı kalsın. Onun yerine farklı yaptırımlara gidilsin. Moderatörler konu dışı konularında vs. daha hassas onay versin. Ayrıca bazı kurallar çıkarılsın. Mesela bir keresinde imzamdaki sistemi örnek gösterdiğim için ban yemiştim. Neden imzamdaki sistemi buraya mesaj olarak yazmamı istiyorsunuz ki? Veya gereksiz mesaj kuralı. Bazen konu öyle bir raddeye geliyor ki konudan sapan cümleler kurmak zorunda kalıyorsun.
 
Son düzenleme:
Kendimden örnek vereyim. 1 ay ban alsam da önemi yok. O arada çünkü oyunlara hücum ediyorum oyun bağımlısı olarak. Ceza çözüm değil yani. Ceza çözüm olmaz eğitim çözüm olur bilgi yani.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı