Ceza Süreleri Uzasın mı?

Ceza Süreleri Uzasın mı?


  • Oy verenlerin toplamı
    931
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nokta koyun, virgul koyun, buyuk harfle baslayin, ekleri dogru yazin. Tebrikler, gereksiz mesajiniz ve uygunsuz uslubunuz yoksa ban yemezsiniz :D

Yok, onlardan yemedim. Birisi item satış'ta dolandırılmış, yapabileceği pek bir şey yoktu. Çoğu kişi de soğuk su için yazdı, ben de aynısını yazdım, bir ben yedim banı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kısalsın. Yeni girmişim foruma bir bismillah demeden ban yedim.

1647691806914.png


3 tık yapmak çok zor değil diye düşünüyorum.
 
Bazen işe yaramıyor. @Kralmelo
İşe yaramıyorsa mesajda ya noktalama yoktur ya da veritabanında olmayan kelimeler bozuluyordur. Zaten yardımcı olmak için yazılmış bir araç, üyeler de %100 güveniyor sonra uyarı alıyorlar.

Yok, onlardan yemedim. Birisi İtem Satış'ta dolandırılmış ve yapabileceği pek bir şey yoktu. Çoğu kişi de soğuk su için yazdı, ben de aynısını yazdım ama bir ben yedim banı.
Başkaları hak ettiği uyarıyı almadı diye düşünüyorsanız raporlayabilirsiniz. Ayrıca uyarınız gayet yerinde. Kullanıcıya ne katkısı var bu mesajın? Soğuk su için demekten başka bir şey yoksa hiç yazmamanız en doğrusu.

@Ankarada deniz yok alıntıladığım mesajınızda bile bir özel isim ve 2 bağlaç hatası var. Yani yetkililer durup dururken uyarı atmıyor.
 
Kısalsın, zaten adamlar 1 hafta banlanınca yeni hesap açıyorlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı