Ceza Süreleri Uzasın mı?

Ceza Süreleri Uzasın mı?


  • Oy verenlerin toplamı
    931
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunları düşünene kadar üyeler uyarı almasa sorun kalmayacak işte. Uyarı almamak o kadar kolayken... Neyse, ne benim fikrim ne de sizlerin fikri değişecek. Tartışma uzadıkça aynı şeyleri tekrar ediyorum zaten, belli aralıklarla sizin öneriniz gündeme gelir ve aynı şeyleri söylerim hep. Bugün de dozumuzu aldık.


İyi sosyaller.
 
Sırf bir harfi küçük yazmış diye banlamak saçmalık. Cezalar uzarsa burada konu açmak yerine başka forumlarda derdine çare arar. Biz burada ceza yemek için değil, sorunları çözmek için geliyoruz.
 
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE haklısın. Psikolojim bozuldu resmen. Bir şekilde unutmam gerekecek anlaşılan.

@AJFA maalesef insan her ne kadar dikkat ederse etsin bir şekilde hata yapıyor yine de. Sonuçta insanız ve hata yapabilen varlıklarız. Siz düşünceniz de haklısınız. Bence de tartışma uzamasın daha fazla.
 
Eğer milleti cümle sonuna nokta koymadı diye veya bir eki yanlış yazdı diye veya bir harfi yanlış yazdı diye banlamaktan vazgeçerseniz uzatın abi.
 
@AJFA maalesef insan her ne kadar dikkat ederse etsin bir şekilde hata yapıyor yine de.
Dikkatsizlik sebebiyle hata yaptıysanız size önerim, mesajınızı atar atmaz / konuyu açar açmaz siteyi kapatmak yerine mesajınızı / konunuzu 2-3 defa okuyun. Üyelere verilen 1 saatlik düzenleme hakkı neden veriliyor sanıyorsunuz?
 
Eğer milleti cümle sonuna nokta koymadı diye veya bir eki yanlış yazdı diye veya bir harfi yanlış yazdı diye banlamaktan vazgeçerseniz uzatın abi.

Sırf küçük yazdım diye kaç kere banlandım sıkıldım ve sadece sorunum olduğunda geliyorum i nokta virgül makale mi yazalım anlamadım ki.
 
@AJFA bu yazım hataları peki profil mesajlarında geçerli mi?

Yani orada yazdıklarımı sonradan fark ediyorum gerçekten çok tuhaf bir şeyler ortaya çıkıyor. Ve düzeltme olmadığı için düzenlenmiyor.

Galiba profil mesajlarına cevap verme özelliği ben 1 ay burada yokken geldi galiba. Değişik bir deneyim oluyor benim için.
 
@AJFA Bu yazım hataları peki profil mesajlarında geçerli mi?
Profil mesajlarında imla kurallarından taviz veriliyordur herhalde. Siteye sorun çözmek veya sorununu paylaşıp çözüm aramak için gelen bir üyeyi konulardaki imlalar ilgilendirir. Technopat'ın amacı herkese açık bölümlerde okunabilirliği ve düzeni korumak.

Şimdi böyle dedim diye Türkçeyi katledip, profil mesajı yazıp sonra da uyarı yiyen varsa kendi kaşınmış olur. Türkçeye verdiği değer bu kadar derim o kişiye de.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı