Cezalar çok fazla değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Cezalar çok fazla degil mi? Her şeye ceza veriyorsunuz. Sosyal'e iPad ile giren var, tablet ile giren var, telefondan giren var ve yazmak o kadarda kolay degil.

Mobil kullanıcılarımıza gereken müsaade gösteriliyor. Ama bu kurallara uymayacaksınız anlamına da gelmiyor. Birçok tabletten giren kullanıcımız var ve sadece Türkçe harf konusunda sıkıntı çekiyorlar. Bunun için de ceza almıyorlar.
Konuyla pek alakası yoktur ama en son ne için ceza yediğimi bilmiyordum. Sizde kayıtları varsa bildirir misiniz? Ona göre önlem alacağım.

Şuana kadar hiç ceza almamış arkadaşlarımızda mevcut. Hemde sadece mobil plartformdan bağlanarak girenler. Bunlar ise "Technopat Sosyal Kuralları" denen yeri okumuş, anlaşma şartlarını okumuş kimselerdir. Ayrıca Türkçe karakterler illede olacak diye bir şey yok. Mobilden girersin ş'yi s yazarsın (bu bir örnek) anlayışla karşılarız. Ama Türkçe'nin yapısına ve Sosyal'in kurallarına aykırı olursa kusura bakma ama ceza vermek zorundayız. Ayrıca Xenforo'ya geçtiğimizden beri ceza vermemeye çalışıyoruz.

Konuyla pek alakası yoktur ama en son ne için ceza yediğimi bilmiyordum. Sizde kayıtları varsa bildirir misiniz. Ona göre önlem alacağım.
Bu Cuma. :)

2 haftada 5 ceza verdiniz. Biz nasıl yardım alalım sosyalden? i5 yazdım, i-5 yazmalıymışım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mazhar Yıldız, siz i-5 yazmışsınız. Doğrusu i5. Ancak cezanızın sebebi bu değil. Cezanızın sebebi noktalama işareti kurallarına uymamanız. Ayrıca bu mesajınızda bile ceza için gerekçeler var. Ancak biz çoğu mesajı sadece düzenliyoruz.

Son düzenleme:
Aslında bize verilen emre göre 6 ve üstü düzenlemeye gidilecekse ceza verilmesi yönündedir. Ama daha ilk mesajınızda en az 10 - 15 tane düzenleme yapmışımdır ve yinede ceza vermedim.

@Akif bu konuda gayet sabırlı bir kişi. Zira benim nerede hata yaptığımı doğrudan bana uyardı bir cezai yaptırım uygulamadı. Aslında doğru olanda bu diye düşünüyorum. Sonuç olarak Türkiye'de yaşıyoruz dilimize sahip çıkmalıyız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı