Cezalı etiketinde “lı” belirsiz duruyor

121228

Kilopat
Katılım
8 Temmuz 2016
Mesajlar
2.808
Makaleler
10
Çözümler
7
Cezalı tagı verilmesi mantığını beğendim. Güzel olmuş. İlk geldiğinde kırmızıydı, sonra açık gri ile beyaz arasında bir şeye dönüşmüş. Bence de doğru karar. Kırmızı çok dikkat çekiyordu. Yeni rengini daha çok beğendim. Fakat şu "cezalı" yazısındaki "lı" diğer harflere göre baskınlığı daha az. Dediğim şeyin görselini atınca anlayacaksınız zaten. Neden bilmiyorum ama rahatsız etti. :D Düzeltirseniz sevinirim.

Screenshot_1.png
 
Cezalı tagı verilmesi mantığını beğendim. Güzel olmuş. İlk geldiğinde kırmızıydı, sonra açık gri ile beyaz arasında bir şeye dönüşmüş. Bence de doğru karar. Kırmızı çok dikkat çekiyordu. Yeni rengini daha çok beğendim. Fakat şu "cezalı" yazısındaki "lı" diğer kelimelere göre baskınlığı daha az. Dediğim şeyin görselini atınca anlayacaksınız zaten. Neden bilmiyorum ama rahatsız etti. :D Düzeltirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 1029518
O font ile alakalı Technopat'la alakalı bir şey değil. O harfler zaten diğer harflerden genel olarak daha ince duruyor. Daha küçük bir yazı tipi kullanılınca her şey pikselleşmiş, küçük olan harfler daha da bulanık ve küçük durmuş.
 

Geri
Yukarı