CFMOTO 125 NK TR'ye gelir mi?

• Konuyu başlatan RAZI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.904
Evet düşüncülerinizi bekliyorum gelirse mükemmel olur şu Mondial yerine geçebilir bence.

Hocam gelirse bile fiyatı yüzünden çok tercih edileceğini düşünmüyorum ama bana kalırsa gelmeside düşük bir ihtimal alma düşüncen var ise Mondial veya bajaja bakabilirsin.

Gelirse iyi olur insanlar Drift L belasından kurtulmuş olur.

Gerçekten de artık bir sokakta yürürken tayt l değil başka bir şey görmek istiyorum 😀

Hocam gelirse bile fiyatı yüzünden çok tercih edileceğini düşünmüyorum ama bana kalırsa gelmeside düşük bir ihtimal alma düşüncen var ise Mondial veya bajaja bakabilirsin.

Bir de onu sen gelde benim 16 yaşındaki biladere anlat bende 250 sr var fakat bu birader A1 ehliyet alacakmış efendim ve benim gibi CFMOTO'dan istiyormuş.

Gerçekten de artık bir sokakta yürürken tayt l değil başka bir şey görmek istiyorum 😀

Bir de onu sen gelde benim 16 yaşındaki biladere anlat bende 250 sr var fakat bu birader A1 ehliyet alacakmış efendim ve benim gibi CFMOTO'dan istiyormuş.

Arkadaşlarımdan aldığım geri dönüşlere göre 150nk yı polisler durduklarında A1 ehliyete eğer bir yanlış yapılmamışsa yetersizlikten ceza yazmıyorlarmış ama tabii ki polisten polise değişir 150nk iyi bir seçenek olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı