Kral bende düşünüyorum da herkes kronik sorunlardan bahsediyor başına bsiiy.geldimi24 model 250sr sahibiyim sorun var ise yazabilirsin eski motorum da rs200 dü.
Kral bende düşünüyorum da herkes kronik sorunlardan bahsediyor başına bsiiy.geldimi24 model 250sr sahibiyim sorun var ise yazabilirsin eski motorum da rs200 dü.
Reis bu konudaki eski mesajlarıma bak detaylı detaylı yazdım her şeyi. RS200 yerine 250sr al bu arada rs200 önermem. direk gidondan eleniyor benim için rezalet.Kral bende düşünüyorum da herkes kronik sorunlardan bahsediyor başına bsiiy.geldimi
RS200'den daha iyi bir motor emin ol. 2024 model olanından al. Kronik sorun yaşamazsın. Ben şu an için çok memnunum. İyi ki almışım diyorum. Allah'a şükür hiç pişman etmedi.
RS200 de vites göstergesi, dörtlü bile yok. SR250 daha teknolojik ve daha şık duruyor. 2025 srlar da kanatta var biraz daha bekleyip 2025'te alabilirsin.
Yıl oldu 2025 konuyu hortlatalim belki motor elinizden çıkmıştır ama kullandığınız kilometre boyunca hiç sorun yasamadiysaniz bende almayı düşünüyorum.
Bende aldım hocam 4-5 ay oluyor 2200 kmdeyim sorunsuz kullanıyorum şuanlıkYıl oldu 2025 konuyu hortlatalim belki motor elinizden çıkmıştır ama kullandığınız kilometre boyunca hiç sorun yasamadiysaniz bende almayı düşünüyorum
Adam racing tipi motor bakıyor japon racinglere de parası yetmiyor scooter istese scooter önerisi isterDostum RS200 alma bence paran yetmiyorsa Japon scooter al.
Başına bela olur bu markadaki racingler. İkinci elde satamazsın. 12 ay taksit yapıyorlar sürekli.Bende aldım hocam 4-5 ay oluyor 2200 kmdeyim sorunsuz kullanıyorum şuanlık
Adam racing tipi motor bakıyor japon racinglere de parası yetmiyor scooter istese scooter önerisi ister
Başına bela olur bu markadaki racingler. İkinci elde satamazsın. 12 ay taksit yapıyorlar sürekli.
RS200 kaliteli sanıyorsunuz ama cf motodan 1 gömlek daha kaliteli yalnızca. 4-5 gömlek kaliteli değil. RS200'ünde parçaları ve bakımları pahalı.RS200 neden bela olsun ki
RS200 kaliteli sanıyorsunuz ama CFMOTO'dan 1 gömlek daha kaliteli yalnızca. 4-5 gömlek kaliteli değil. RS200'ünde parçaları ve bakımları pahalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.