BthnYslts Hectopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar Asus a58m-a/usb3 anakarta sahibim. Başlıkta belirttiğim gibi Cha Fan hız kontrolü yapamıyorum. Asus suite 3 programında sadece Cpu Fan aktif gözüküyor ona müdahale edip hızını ayarlıyabiliyorum. Bir fotoğraf ekleyip göstermek istiyorum. Dosya Ekleri Adsız.png 275,4 KB · Görüntüleme: 594
Arkadaşlar Asus a58m-a/usb3 anakarta sahibim. Başlıkta belirttiğim gibi Cha Fan hız kontrolü yapamıyorum. Asus suite 3 programında sadece Cpu Fan aktif gözüküyor ona müdahale edip hızını ayarlıyabiliyorum. Bir fotoğraf ekleyip göstermek istiyorum.
M M3M3 Ziyaretçi 12 Aralık 2014 #2 Fanları kontrol edebilmen için bildiğim kadarıyla 4 pin girilmesi gerekir ve CHA'larda genellikle 3 pin giriliyor. CPU 4 pin'dir zaten. Artı 0 Eksi
Fanları kontrol edebilmen için bildiğim kadarıyla 4 pin girilmesi gerekir ve CHA'larda genellikle 3 pin giriliyor. CPU 4 pin'dir zaten.
KS KS BthnYslts Hectopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #3 Silinen üye dedi: Fanları kontrol edebilmen için bildiğim kadarıyla 4 pin girilmesi gerekir ve CHA'larda genellikle 3 pin giriliyor. CPU 4 pin'dir zaten. Genişletmek için tıkla... Bugün aynen dediğiniz gibi düşündüm ve Cpu fanım + pin'li olduğu için o fanı Cha slotuna taktım bilgisayarı açtım sonuç aynı yine müdahale edilmiyor Yardım edebilecek kimse yok mu ? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Fanları kontrol edebilmen için bildiğim kadarıyla 4 pin girilmesi gerekir ve CHA'larda genellikle 3 pin giriliyor. CPU 4 pin'dir zaten. Genişletmek için tıkla... Bugün aynen dediğiniz gibi düşündüm ve Cpu fanım + pin'li olduğu için o fanı Cha slotuna taktım bilgisayarı açtım sonuç aynı yine müdahale edilmiyor Yardım edebilecek kimse yok mu ?