CHA_FAN'ın üstüne basınca çıkmıyor mu? Şu an basmamışsınız, CPU_FAN'ın menüsü o.Bense sizdeki gibi DC yada PWM ayarı yok alternatif bir yolu var mıdır?
orda da çıkmıyorCHA_FAN'ın üstüne basınca çıkmıyor mu? Şu an basmamışsınız, CPU_FAN'ın menüsü o.
Anakartta DC Mode yok sanırım. AI Suite 3 ile deneyebilirsiniz. 4 pin fanlara da geçebilirsiniz.orda da çıkmıyor
AI suite 3 nedir A-Z anlatır mısınız eğer bir programsa nasıl indircem yada indirdim nasıl kullancam?Anakartta DC Mode yok sanırım. AI Suite 3 ile deneyebilirsiniz. 4 pin fanlara da geçebilirsiniz.
Sürücüler ve araçlar kısmında Software and Utility'i bulun. Tümünü göster yapıp indirin.AI suite 3 nedir A-Z anlatır mısınız eğer bir programsa nasıl indircem yada indirdim nasıl kullancam?
www.asus.com
programı yükledim ancak sadece cpu fan hızıyla oynayabildim CHA fan nerden yapıcamSürücüler ve araçlar kısmında Software and Utility'i bulun. Tümünü göster yapıp indirin.
PRIME H410M-F - Destek
www.asus.com
Asus anakartlar için fan hızlarını vs. kontrol etmek için bir program.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.