6 653799 Centipat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 16 24 Nisan 2023 #1 Öncelikle iyi sosyaller; ben kasamın çıkış fanını anakarttaki CHA_FAN bölümüne bağladım ve BIOS'ta CHA_FAN diye okudu fakat hızını manuelde yapsam Full Speed'te yapsam hızı sabit kaldı. Ne yapmam lazım? Kolay gelsin
Öncelikle iyi sosyaller; ben kasamın çıkış fanını anakarttaki CHA_FAN bölümüne bağladım ve BIOS'ta CHA_FAN diye okudu fakat hızını manuelde yapsam Full Speed'te yapsam hızı sabit kaldı. Ne yapmam lazım? Kolay gelsin
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.880 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 24 Nisan 2023 #11 653799 dedi: Bense sizdeki gibi DC yada PWM ayarı yok alternatif bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... CHA_FAN'ın üstüne basınca çıkmıyor mu? Şu an basmamışsınız, CPU_FAN'ın menüsü o. Artı 0 Eksi
653799 dedi: Bense sizdeki gibi DC yada PWM ayarı yok alternatif bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... CHA_FAN'ın üstüne basınca çıkmıyor mu? Şu an basmamışsınız, CPU_FAN'ın menüsü o.
KS KS 6 653799 Centipat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 16 24 Nisan 2023 #12 the Prodigy dedi: CHA_FAN'ın üstüne basınca çıkmıyor mu? Şu an basmamışsınız, CPU_FAN'ın menüsü o. Genişletmek için tıkla... orda da çıkmıyor Artı 0 Eksi
the Prodigy dedi: CHA_FAN'ın üstüne basınca çıkmıyor mu? Şu an basmamışsınız, CPU_FAN'ın menüsü o. Genişletmek için tıkla... orda da çıkmıyor
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.880 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 24 Nisan 2023 #13 653799 dedi: orda da çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Anakartta DC Mode yok sanırım. AI Suite 3 ile deneyebilirsiniz. 4 pin fanlara da geçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
653799 dedi: orda da çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Anakartta DC Mode yok sanırım. AI Suite 3 ile deneyebilirsiniz. 4 pin fanlara da geçebilirsiniz.
KS KS 6 653799 Centipat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 16 24 Nisan 2023 #14 the Prodigy dedi: Anakartta DC Mode yok sanırım. AI Suite 3 ile deneyebilirsiniz. 4 pin fanlara da geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AI suite 3 nedir A-Z anlatır mısınız eğer bir programsa nasıl indircem yada indirdim nasıl kullancam? Artı 0 Eksi
the Prodigy dedi: Anakartta DC Mode yok sanırım. AI Suite 3 ile deneyebilirsiniz. 4 pin fanlara da geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AI suite 3 nedir A-Z anlatır mısınız eğer bir programsa nasıl indircem yada indirdim nasıl kullancam?
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.880 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 24 Nisan 2023 #15 653799 dedi: AI suite 3 nedir A-Z anlatır mısınız eğer bir programsa nasıl indircem yada indirdim nasıl kullancam? Genişletmek için tıkla... Sürücüler ve araçlar kısmında Software and Utility'i bulun. Tümünü göster yapıp indirin. PRIME H410M-F - Destek www.asus.com Asus anakartlar için fan hızlarını vs. kontrol etmek için bir program. Artı 0 Eksi
653799 dedi: AI suite 3 nedir A-Z anlatır mısınız eğer bir programsa nasıl indircem yada indirdim nasıl kullancam? Genişletmek için tıkla... Sürücüler ve araçlar kısmında Software and Utility'i bulun. Tümünü göster yapıp indirin. PRIME H410M-F - Destek www.asus.com Asus anakartlar için fan hızlarını vs. kontrol etmek için bir program.
KS KS 6 653799 Centipat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 16 24 Nisan 2023 #16 the Prodigy dedi: Sürücüler ve araçlar kısmında Software and Utility'i bulun. Tümünü göster yapıp indirin. PRIME H410M-F - Destek www.asus.com Asus anakartlar için fan hızlarını vs. kontrol etmek için bir program. Genişletmek için tıkla... programı yükledim ancak sadece cpu fan hızıyla oynayabildim CHA fan nerden yapıcam Artı 0 Eksi
the Prodigy dedi: Sürücüler ve araçlar kısmında Software and Utility'i bulun. Tümünü göster yapıp indirin. PRIME H410M-F - Destek www.asus.com Asus anakartlar için fan hızlarını vs. kontrol etmek için bir program. Genişletmek için tıkla... programı yükledim ancak sadece cpu fan hızıyla oynayabildim CHA fan nerden yapıcam