Hocam belki fan üstündeki switch takılı kalmış olabilir.DC Mode seçip yapmayı denedin mi? Fanlar PWM desteklemiyor olabilir.
Dark marka bir fanFanınız ne ?
onu nasıl yapıcam pek anlamam bu işlerden biraz cahilim :/DC Mode seçip yapmayı denedin mi? Fanlar PWM desteklemiyor olabilir.
Anakart neydi? Fanın kablosunu söküp ucuna bakar mısınız? 3 pin mi yoksa 4 pin mi diye. Çoklayıcının değil fanın kablosunu sökmelisiniz.Dark marka bir fan
onu nasıl yapıcam pek anlamam bu işlerden biraz cahilim :/
Asus Prime H410M-FAnakart neydi? Fanın kablosunu söküp ucuna bakar mısınız? 3 pin mi yoksa 4 pin mi diye. Çoklayıcının değil fanın kablosunu sökmelisiniz.
Fan kablosu 3 pin anakartta 4 pin var fakat fanı zorlamadan taktım direk yerine girdiAnakart neydi? Fanın kablosunu söküp ucuna bakar mısınız? 3 pin mi yoksa 4 pin mi diye. Çoklayıcının değil fanın kablosunu sökmelisiniz.
3 pinse pwm değildir.Asus Prime H410M-F
Fan kablosu 3 pin anakartta 4 pin var fakat fanı zorlamadan taktım direk yerine girdi
Görüntü tamamen aynı olmayabilir. Fan control sekmesine girin, CHA_FAN'ı seçip DC Mode tuşuna basın. Oradan devir ayarını da yapabilirsiniz.Asus Prime H410M-F
Fan kablosu 3 pin anakartta 4 pin var fakat fanı zorlamadan taktım direk yerine girdi
Bense sizdeki gibi DC yada PWM ayarı yok alternatif bir yolu var mıdır?Görüntü tamamen aynı olmayabilir. Fan control sekmesine girin, CHA_FAN'ı seçip DC Mode tuşuna basın. Oradan devir ayarını da yapabilirsiniz.Eki Görüntüle 1753451
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.