K Kalemlik Centipat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 163 Çözümler 1 13 Nisan 2022 #1 Merhaba, ben bir PC almak istiyorum hazır ama iki tanesinin arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz? İlk PC: Champion 5T-12 - Game Garaj Diğer PC: Aquarius 5T12-RTX3060 - Game Garaj
Merhaba, ben bir PC almak istiyorum hazır ama iki tanesinin arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz? İlk PC: Champion 5T-12 - Game Garaj Diğer PC: Aquarius 5T12-RTX3060 - Game Garaj
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.902 Çözümler 24 Yer Antalya 13 Nisan 2022 #2 Aquarius daha mantıklı. Hem diğerinde stok yok zaten.
K Kalemlik Centipat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 163 Çözümler 1 13 Nisan 2022 #3 KeyN_N dedi: Aquarius daha mantıklı. Hem diğerinde stok yok zaten. Genişletmek için tıkla... Evet zaten aquarius hakkında video bulamadığım için biraz garipsedim bu yüzden sordum ama aralarından sence en iyisi aquarius mu?
KeyN_N dedi: Aquarius daha mantıklı. Hem diğerinde stok yok zaten. Genişletmek için tıkla... Evet zaten aquarius hakkında video bulamadığım için biraz garipsedim bu yüzden sordum ama aralarından sence en iyisi aquarius mu?
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #4 Aquarius daha mantıklı çünkü aradaki fark sadece kasa ve o fark için 1.000 TL ödenmez.
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 13 Nisan 2022 #5 8-9k arasına düştü 3060lar. Belki parça parça daha kaliteli sistem toplanabilir
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #6 Kalemlik dedi: Evet zaten aquarius hakkında video bulamadığım için biraz garipsedim bu yüzden sordum ama aralarından sence en iyisi aquarius mu? Genişletmek için tıkla... Attığın 2 link arasında özellik bakımından hiçbir fark yok sadece kasaları farklı.
Kalemlik dedi: Evet zaten aquarius hakkında video bulamadığım için biraz garipsedim bu yüzden sordum ama aralarından sence en iyisi aquarius mu? Genişletmek için tıkla... Attığın 2 link arasında özellik bakımından hiçbir fark yok sadece kasaları farklı.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.902 Çözümler 24 Yer Antalya 13 Nisan 2022 #7 Kalemlik dedi: Evet zaten aquarius hakkında video bulamadığım için biraz garipsedim bu yüzden sordum ama aralarından sence en iyisi aquarius mu? Genişletmek için tıkla... Hazır sistemleri takip etmediğim için yorum yapamam en iyisi olup olmadığına dair. Ancak ikisi arasından Aquarius daha mantıklı.
Kalemlik dedi: Evet zaten aquarius hakkında video bulamadığım için biraz garipsedim bu yüzden sordum ama aralarından sence en iyisi aquarius mu? Genişletmek için tıkla... Hazır sistemleri takip etmediğim için yorum yapamam en iyisi olup olmadığına dair. Ancak ikisi arasından Aquarius daha mantıklı.
K Kalemlik Centipat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 163 Çözümler 1 13 Nisan 2022 #8 ŞenolGüneş dedi: Attığın 2 link arasında özellik bakımından hiçbir fark yok sadece kasaları farklı. Genişletmek için tıkla... tamam sağol GazzeliAtalayq dedi: 8-9k arasına düştü 3060lar. Belki parça parça daha kaliteli sistem toplanabilir Genişletmek için tıkla... ben çok pc den ve parçalarından anlamam bu yüzden hazır alıyorum toplamak da mantıklı ama acelem yok benim şimdilik
ŞenolGüneş dedi: Attığın 2 link arasında özellik bakımından hiçbir fark yok sadece kasaları farklı. Genişletmek için tıkla... tamam sağol GazzeliAtalayq dedi: 8-9k arasına düştü 3060lar. Belki parça parça daha kaliteli sistem toplanabilir Genişletmek için tıkla... ben çok pc den ve parçalarından anlamam bu yüzden hazır alıyorum toplamak da mantıklı ama acelem yok benim şimdilik
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 13 Nisan 2022 #9 Kalemlik dedi: tamam sağol ben çok pc den ve parçalarından anlamam bu yüzden hazır alıyorum toplamak da mantıklı ama acelem yok benim şimdilik Genişletmek için tıkla... Kısa sürede fiyatlarda oynama olur. Yeni işlemciler geldi. Fiyatlar nispeten düşüyor. Dediğiniz gibi Acele etmeyin beklemekte fayda var
Kalemlik dedi: tamam sağol ben çok pc den ve parçalarından anlamam bu yüzden hazır alıyorum toplamak da mantıklı ama acelem yok benim şimdilik Genişletmek için tıkla... Kısa sürede fiyatlarda oynama olur. Yeni işlemciler geldi. Fiyatlar nispeten düşüyor. Dediğiniz gibi Acele etmeyin beklemekte fayda var