svens Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #21 Güllaç dedi: Üçüncü olarak ise aramızda para toplayıp @svens hocama şöyle güzelinden bir papatya bahçesi alsak nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Sagolun hocam.
Güllaç dedi: Üçüncü olarak ise aramızda para toplayıp @svens hocama şöyle güzelinden bir papatya bahçesi alsak nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Sagolun hocam.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.849 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #22 Muratcan Ayyıldız dedi: Evet hem geliştirmiştim hem oynamıştım. İade edilmediğini bilmiyordum. Ama zaten sanırım etmiycem. Bir daha gelmiycek olması kararımdan vazgeçirdi. Teşekkürler hepinize Genişletmek için tıkla... En iyi kararı vermişsiniz. İyi oyunlar & iyi forumlar.
Muratcan Ayyıldız dedi: Evet hem geliştirmiştim hem oynamıştım. İade edilmediğini bilmiyordum. Ama zaten sanırım etmiycem. Bir daha gelmiycek olması kararımdan vazgeçirdi. Teşekkürler hepinize Genişletmek için tıkla... En iyi kararı vermişsiniz. İyi oyunlar & iyi forumlar.