Champions 2025 kelebek vs RGX karambit

Seiranox

Yoctopat
Daha fazla  
Hiç bıçım yok. Sizce champions 2025'i mi alınır mı? Yoksa bekleyip mağazama RGX karambitin gelmesini mi beklemeliyim?

RGX kelebek, champions 2025 kelebeğim var. Beni çok sarmıyor açıkçası. RGX'ya da yağmacı karambit bekliyorum pazara. Karambit bekleyebilirsin.

İkisini de sahip biri olarak kelebek daha çok hoşuma gidiyor. Ama RGX karamabit 1-2 ay sonra gelebilir riske değmez gibi. Bence champions al. Eğer RGX karamabit geldiğinde paran olursa RGX'i çekersin.(ayrıca bence seti al o kadar VP verıyorken. Set 200-300 TL koymani gerektiriyor üstüne)

Hiç bıçım yok. Sizce champions 2025'i mi alınır mı? Yoksa bekleyip mağazama RGX karambitin gelmesini mi beklemeliyim?

Hocam şahsi düşüncem şu yönde:

Kelebek almanızı önermem bir süre sonra acayip sıkıyor bence bayonet alın.

İlla alacağım derseniz bence RGX karambit daha güzel onu alın.

Yani belki 1 yıldır bekliyoruz efsane bir bıçak gelsin diye adamların getirdiği champions bıçağına bak rezillik gerçekten.

Benim de ilk bıçağımdı set olarak aldım ben, şu an için memnunum. RGX veya yağmacı karambiti beklersin ama ne zaman geleceği meçhul, 2 gün de sürebilir 8 ay da. Champ kelebek değerli olacak sonrasında yarını düşünerek yaşamayın anın tadını çıkarın, alın sonra beğenirseniz oyunu aktif olarak oynamaya devam ederseniz karambiti de alırsınız bir süre sonra her bıçak sıkıyor normal olarak, hep aynı animasyonu görmekten anın tadını çıkarmanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı