Chat GPT yazısındaki arka plan rengi nasıl silinir?

kamuran41

Hectopat
Daha fazla  
ChatGPT'den aldığım metni kopyala yapıştır yapınca fotoğrafta gözüktüğü gibi arkası gri geliyor. Bu arkaplan rengini nasıl ortadan kaldırırım?

Edit: GPT'ye sordum onu da gölgelendirmeyi kapayıp, yazı rengini siyah yapınca halloldu. Çerçeveler (ince çizgiler) hala gitmedi ama.

Dosya Ekleri

• 1698349006170.png
    1698349006170.png
    21,1 KB · Görüntüleme: 150
Son düzenleme:
Önce yeni bir not defteri açın, yazıyı not defterine kopyalayın sonra not defterinden çalışacağınız programa/sisteme tekrar kopyalayın.

Word üzerinde ben şu şekilde ilerliyorum.

Aşama 1; ChatGPT'deki kopyalama butonunu KULLANMA. Bütün yazıyı elinde işaretleyerek CTRL+C yap.

2023-10-26 23_42_09-Window.png

Aşama 2; Wordde sayfaya sağ tık yap ve biçimlendirmeyi birleştir şeklinde yapıştır.

2023-10-26 23_42_30-Window.png

Wordde 3 çeşit yapıştırma şekli var. Biçimlendirmeyi birleştir yaparak hallediyorum. Bazen gri, beyaz font rengi kullanabiliyor. Rengi değiştirmek 3-5 saniyelik iş.

Word üzerinde ben şu şekilde ilerliyorum.

Aşama 1; ChatGPT'deki kopyalama butonunu KULLANMA. Bütün yazıyı elinde işaretleyerek CTRL+C yap.

Eki Görüntüle 1991571

Aşama 2; Wordde sayfaya sağ tık yap ve biçimlendirmeyi birleştir şeklinde yapıştır.

Eki Görüntüle 1991572

Wordde 3 çeşit yapıştırma şekli var. Biçimlendirmeyi birleştir yaparak hallediyorum. Bazen gri, beyaz font rengi kullanabiliyor. Rengi değiştirmek 3-5 saniyelik iş.
Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı