Chat GPT4-O kamera ile nasıl kullanılır?

said7219

Centipat
ChatGPT 4-o videoları izledim ve o videolarda birçok dile kusursuzca çevirdiğini ve kamerayı da aktif olarak kullandığını gördüm. Bundan dolayı abonelik satın aldım. Ama fotoğraf çekme dışında anlık olarak kamerayı görüp etrafı algılayabilmesini aktive edemedim. Aynı zamanda çeviriyi de pek iyi yapamıyor. Bunun sebebi ne? Nasıl düzeltebilirim ve aktive edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

"Chat GPT 4-o" aktif bir şekilde canlık kamera kullanamıyor zaten. Fotoğraf çekip, fotoğraf yükleyebilirsiniz sadece. Plus almayan kişiler ise fotoğraf yüklemek için bir limiti bulunuyor. Bu limitte belirli aralıklarla sıfırlanıyor, yani limit bitsede bir süre sonra yine geliyor. Fiyatına göre gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Normal hali de ihtiyacımı yeterince karşılıyor.

"Chat GPT 4-o" aktif bir şekilde canlık kamera kullanamıyor zaten. Fotoğraf çekip, fotoğraf yükleyebilirsiniz sadece.
İzlediğim bir videoda canlı olarak konuşuyordu. İş görüşmesine gideceğim diyordu kameradan onu görünce dalga geçiyordu

Muhtemelen izlediğiniz video bir prototip olabilir. Şu anlık böyle bir özellik mevcut değil. İlerleyen zamanda getirebilirler belki.

İzlediğim bir videoda canlı olarak konuşuyordu. İş görüşmesine gideceğim diyordu kameradan onu görünce dalga geçiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…