9ndependient Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 Ekte mesajlar var sizce bu tutar mı veya yeni tahmininiz var mı? Konu açayım dedim tutarsa yapay zeka bilgi de sızdırıyor demektir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri resim_2024-06-06_125019409.png 34,4 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2024
Ekte mesajlar var sizce bu tutar mı veya yeni tahmininiz var mı? Konu açayım dedim tutarsa yapay zeka bilgi de sızdırıyor demektir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.274 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #2 9ndependient dedi: Ekte mesajlar var sizce bu tutar mı veya yeni tahmininiz var mı? Konu açayım dedim tutarsa yapay zeka bilgi de sızdırıyor demektir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Umarım Watch Dogs verirler keşke kaçırmasaydım.
9ndependient dedi: Ekte mesajlar var sizce bu tutar mı veya yeni tahmininiz var mı? Konu açayım dedim tutarsa yapay zeka bilgi de sızdırıyor demektir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Umarım Watch Dogs verirler keşke kaçırmasaydım.