ChatGPT ile oluşturduğum görseller

Daha fazla  
Elbette kusursuz değil ve hâlâ gelişime açık ama şimdiden böyleyse ileride ne olur diye sorgulamamak elde değil. Yaşlanınca kesin dolandırılacağım, inanılmaz geliyor şöyle şeyler yapabilmesi.

IMG_20250702_172011.png

IMG_20250702_173802.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim yaptıklarım böyle gerçekçi olmuyor hocam, siz ne yazıyorsunuz da böyle çıkıyor?
@Dragonsaw @Regalor ChatGPT'yi açtıktan sonra GPT'leri keşfet kısmına gelip 'Photo Realistic Image' olanını seçin ve bu promptu deneyin.

"A young woman taking a selfie with her phone, typical of a 2015 Snapchat post. She is smiling casually, with minimal makeup, in a casual setting like her bedroom. The lighting is soft and natural, coming from a window, and the background shows some personal items like posters and a bed."

Ben fotoğrafı aldıktan sonra daha gerçekçi durması için grain ve belirli ışık ayarları yapıyorum, onun da büyük etkisi oluyor.

ChatGPT'de yine random oluşturuyor. ComfyUI gibi yazılımlarla bir yüz oluşturup, o yüzle binlerce fotoğraf oluşturabilir ve deyim yerindeyse gerçek insan yapabilirsiniz. Hali hazırda bir sürü AI Instagram hesabı var.

Gemini da gayet güzel bence.
IMG_6281.jpeg

@Dragonsaw @Regalor ChatGPT'yi açtıktan sonra GPT'leri keşfet kısmına gelip 'photo realistic ımage' olanını seçin ve bu promptu deneyin.

"A young woman taking a selfie with her Phone, typical of a 2015 Snapchat post. She is smiling casually, with minimal makeup, in a casual setting like her bedroom. The lighting is soft and natural, coming from a window, and the background shows some personal items like posters and a bed."

Ben fotoğrafı aldıktan sonra daha gerçekçi durması için grain ve belirli ışık ayarları yapıyorum, onun da büyük etkisi oluyor.

Promptdan sonra fark ettim ilk kadın fotoğrafının bu kadar hoşuma gitmesinin sebebi sadece kadının güzel olması değil aynı zamanda 2015leri anımsatması telefon filan...

ChatGPT'de yine random oluşturuyor. ComfyUI gibi yazılımlarla bir yüz oluşturup, o yüzle binlerce fotoğraf oluşturabilir ve deyim yerindeyse gerçek insan yapabilirsiniz. Hali hazırda bir sürü AI Instagram hesabı var.
Aynen acaba o hesaplar para kazanıyor mu yani sponsor filan bulabiliyormu

Promptdan sonra fark ettim ilk kadın fotoğrafının bu kadar hoşuma gitmesinin sebebi sadece kadının güzel olması değil aynı zamanda 2015LERI anımsatması telefon filan...

Aynen acaba o hesaplar para kazanıyor mu yani sponsor filan bulabiliyor mu?

Hem de nasıl hocam ben dememiştim bir ara deli gibi ürün tanıtımı yazıyor ama bağımsız ünsüz markalar. Instagram shoptakiler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı