ChatGPT ile yapılan şifreleme yöntemleri satılabilir mi?

KADO38

Decipat
Katılım
22 Ocak 2023
Mesajlar
1.085
Çözümler
3
Yer
Kayseri
ChatGPT ile şifreleme yöntemleri oluşturdum aşırı güvenlikli bunları bir şekilde değerlendirebilirmişim. Alıcısı olur mu yoksa Teknofest'e vs. başvurayım mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şansınızı deneyin derim bence önce yarışmayla sonra da satışla ama hepsinden önce Chat GPT'yi damgalayan şeyleri silip telif haklarını unutmayın.
 
Sadece bir şifreleme yöntemini nasıl satacaksınız? Ek olarak, ChatGPT bunu size veriyorsa başkasına da verecektir, emin olabilirsiniz.

Ama bayağı uğraşım başkalarının bu kadar uğraşacağını düşünmüyorum.

Şansınızı deneyin derim bence önce yarışmayla sonra da satışla ama hepsinden önce chat GPT'yi damgalayan şeyleri silip telif haklarını unutmayın.

TEKNOFEST'e başvurduktan sonra almak daha mantıklı olur bence ayrıca birazcık farklılık olsa sıkıntı olur mu?
 
Mantıklı ama karşıdaki bilmediği sürece sıkıntı yok.
Yaptığın şifreleme kriptolojiye giriyor yaklaşık 5-6 yıldır şifreleme üstüne proje üretiyorum kullandığın şifreleme modülü mod:29 ile değilse veya 28 veya 30 teknofest asla kabul etmez burda teorem ve farklı dallari kullanarak biz şifreleme yöntemleri buluyoruz ChatGPT bit sayısı çok yüksek olan şifreleme yöntemleri buluyor şifrelemenin ana amacı ise de en az bit sayısı ile kırılmayacak şifreler elde etmek büyük ihtimalle yaptığın şifreleme yöntemi bilindik yöntemler ile çok çabuk şekilde kırılabilecek Palindrom var, Frekans analizi de var şuana kadar ChatGPT nin yaptığı her şifreleme yönetimi basitçe kırılıyor ve şunu da belirtiyim bir yerlere başvurmak istiyorsan şifreleme yöntemin ile hem o şifrenin basamaklarını sırasıyla yapıp cümleyi veya kelimeyi şifrelemen lazım ondan sonra o şifreleme yöntemini terse çevirerek deşifre yapman lazım ve bu yaptığın her işlemi de bilgisayarda çalışan bir kod haline getirip öyle başvurman lazım başka sorun olursa sorabilirsin
 
Yaptığın şifreleme kriptolojiye giriyor yaklaşık 5-6 yıldır şifreleme üstüne proje üretiyorum kullandığın şifreleme modülü mod: 29 ile değilse veya 28 veya 30 TEKNOFEST asla kabul etmez burada teorem ve farklı dallari kullanarak biz şifreleme yöntemleri buluyoruz ChatGPT bit sayısı çok yüksek olan şifreleme yöntemleri buluyor şifrelemenin ana amacı ise de en az bit sayısı ile kırılmayacak şifreler elde etmek büyük ihtimalle yaptığın şifreleme yöntemi bilindik yöntemler ile çok çabuk şekilde kırılabilecek palindrom var, frekans analizi de var şu ana kadar ChatGPT'nin yaptığı her şifreleme yönetimi basitçe kırılıyor ve şunu da belirtiyim bir yerlere başvurmak istiyorsan şifreleme yöntemin ile hem o şifrenin basamaklarını sırasıyla yapıp cümleyi veya kelimeyi şifrelemen lazım ondan sonra o şifreleme yöntemini terse çevirerek deşifre yapman lazım ve bu yaptığın her işlemi de bilgisayarda çalışan bir kod haline getirip öyle başvurman lazım başka sorun olursa sorabilirsin.

Ben baktığımda uzun ve zor gözüküyordu yani daha kısa olsa ve bu kod halinde olursa bir şeyler olabilir yani doğru mu anladık.
 
Ben baktığımda uzun ve zor gözüküyordu yani daha kısa olsa ve bu kod halinde olursa bir şeyler olabilir yani doğru mu anladık.
Deşifresi var mı yaptığın şifrelemenin çünkü başvururken raporda hem nasıl bulduğunu şifrelemeyi nasıl yaptığını ve karşı tarafa sadece anahtarı vereceksin anahtar ile nasıl kırdığını ve kodlamayı nasıl yaptığını sorcak

Ben baktığımda uzun ve zor gözüküyordu yani daha kısa olsa ve bu kod halinde olursa bir şeyler olabilir yani doğru mu anladık.
Anahtar diye bir olay da var karşı tarafa (şifreyi çözmesi gereken kişi) sadece anahtarı bilerek bu şifreyi nasıl kırabilecek ve anahtarı da sen şifreleme yönetimi bulduktan sonra anahtarını da çıkarman lazım
 
Deşifresi var mı yaptığın şifrelemenin çünkü başvururken raporda hem nasıl bulduğunu şifrelemeyi nasıl yaptığını ve karşı tarafa sadece anahtarı vereceksin anahtar ile nasıl kırdığını ve kodlamayı nasıl yaptığını soracak.

Anahtar diye bir olay da var karşı tarafa (şifreyi çözmesi gereken kişi) sadece anahtarı bilerek bu şifreyi nasıl kırabilecek ve anahtarı da sen şifreleme yönetimi bulduktan sonra anahtarını da çıkarman lazım.

Def fibonacci_tabani_sifrele(mesaj):
Fibonacci_tabani = [1, 2, 3, 5, 8, 13]
Blum_blum_shub_tabani = [101, 113, 157, 199, 239, 293]

Sifreli_mesaj = []

for harf in mesaj:
fibonacci_sifre = fibonacci_tabani[ord(harf) - ord('a')]
Blum_blum_shub_sifre = blum_blum_shub_tabani[ord(harf) - ord('a')]
Sifreli_mesaj. Append((fibonacci_sifre, blum_blum_shub_sifre))

Return sifreli_mesaj.

Mesaj = "merhaba"
Sifreli = fibonacci_tabani_sifrele(mesaj)
Print("şifreli me.
Saj:", sifreli) bu tarz bir çıktı verdi hatalı yapıştırdım ama oluşturmak için bu gerekiyormuş evet blum shub ve fibonacci dizsini kullandım.
 

Geri
Yukarı