ChatGPT'ye kendi yapay zekamızı yaptırmak

RDJ

Hectopat
Makaleler
24
Yer
İstanbul Eyüpsultan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500
Meslek
Ortaokul Öğrencisi
Hocalarım aklıma bir anda bu fikir geldi, sizce ChatGPT bana özel bir yapay zeka yapabilir mi? Bazı istediğim şeyleri yapsa, benimle konuşabilse, uygulama açabilse gibi şeyleri yapabilir mi? Fikirlerinizi bekliyorum.

Hocalarım aklıma bir anda bu fikir geldi, sizce ChatGPT bana özel bir yapay zeka yapabilir mi? Bazı istediğim şeyleri yapsa, benimle konuşabilse, uygulama açabilse gibi şeyleri yapabilir mi? Fikirlerinizi bekliyorum.
Neden bunu uygulamalı şekilde yapmıyorsunuz?

Böyle bir şey sıfırdan başlayan birisi için mümkün değildir herhangi bir bilgin veya tecrüben yoksa yapamazsın, ChatGPT’den en fazla bir yapay zeka geliştirmek için temel kodları alırsın.

Böyle bir şey sıfırdan başlayan birisi için mümkün değildir herhangi bir bilgin veya tecrüben yoksa yapamazsın, ChatGPT’den en fazla bir yapay zeka geliştirmek için temel kodları alırsın.
Temel kodları alma düşüncem var. Dediğim gibi sadece küçük şeyleri yapsa yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapay zeka dediğimiz şey çok basit bir şey. Adamlar 15-20 yıldır bizim datalarızı topluyorlar. Yapay zeka dediğimiz şey de zaten, devasa veriler ve parametrelerden oluşuyor.

Şu anlık sadece açtığımda sen kimsin diye soruyor,ve doğru adı söylersek kamerayı açıyor.Başka birşey yok şu anda.

Bir yapay zeka aracı oldukça karmaşık ve nispeten büyük bir program olacaktır. ChatGPT kısa ve basit kodlar yazabiliyor ama büyük ve karmaşık kodlar yazamıyor. Bu nedenle yapamayacaktır ancak sen bir bilgisayar mühendisi isen kendi tasarladığın yapay zeka aracını kodlarken bazı konularda ChatGPT'den yardım alabilirsin. Bu mümkün olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı