ChatGPT'ye numara vermeden nasıl üye olunur?

Sorunda o işte mail ile giriş yapınca da telefon numarası istiyor hiçbir türlü kaçamıyorsun.

Kendi hesabımla kullanıyorum.
Anladım peki hocam Gmail ve numarayla kayıt oldum diyelim bu diğer sitelerdeki yapay zekalara nasıl giriş yapacağız hani örneğin resim değiştirme ses veya bu tarz edit yapan sitelerde örnekleri instagram da çok denk geliyor.

Çok alaya alınmış ama deninenleri kınıyorum. Herhangi bir sepebten vermek istemeyebilir. Bu alay etmenizi gerektirmez. Burada hepimiz yardım için toplanıyoruz. Kendi isteğimiz doğrultusunda. Lütfen suistimal edip buna da engel olmayalım.

Numara olmaksızın kayıt mümkün olmasa da diğer yapay zeka modellerine yahut bilgisayarınızda yerel olarak istediğiniz bir yapay zeka yı çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Bunlar dışında bulut tabanlı hesapsız bu işleri ücretli/ücretsiz sunan çeşitli servislerde bulunmakta. Ya da başka bir seçenek olarak yerel bir sunucu açıp ChatGPT API sını bir sağlayıcıdan elde edebilirsiniz. Alternatif bir sağlayıcı bulaması zor olsa da unutmayın ki bu APIlerde ücretlidir. Tek fark birinin sizin yerinize bunları sağlaması. Yoksa yine dirket kendim alırım der iseniz yine kayıt yani numara gerektirir.

Hocam ben Gmail ile giriş yaptım bence sizde Gmail ile giriş yapın.

Sorunda o işte mail ile giriş yapınca da telefon numarası istiyor hiçbir türlü kaçamıyorsun.
Anladım hocam mecbur o zaman ingilizce takviye ve alıştırma olsun diye writing çalışma amacım varda o yüzden.

Teşekkür ederim hocam ben pek aldırış etmemeyi seçtim. Bu yerel yapay zeka kendi diskimizde kurulu anlamında mı dediniz program indirip çalıştırabileceğimiz gibi mi ?

kayıt olduğunuz Gmail'in bir telefon numarasına bağlı olmadığından emin miyiz?
Bende bir tane numara olmadan açtığım bir gmail hesabım vardı hocam onunla denedim numara istedi sonrası üye olmadım. Kendi gmailim ile giriş yapmadım.

Başka telefon numarası isteyen yapay zeka bilmiyorum genelde Gmail ile hesap oluşturup yapabiliyorsunuz.

Numara olmadan kayıt mümkün değil? Yapıp bana ekran görüntüsü atsana nasıl yaptın merak ettim kurallarında bile öyle yazıyor çünkü.

Yapmaktan kastınızı tam anlamamış olsam da evet kayıt mümkün değil. Numara zorunlu. Ayrıca yerel olarak yapay zeka çıkartmak da güçlü bir sistem gerektirmektedir. Çünkü indirip bilgisayarın işlemleri yapmasını sağlarız. Onun için bilgisayara göre bir yapay zeka modeli seçmek en mantıklısı. Sorun olmadan kaldırabilsin. Tabii bunun yanında güç = bilgi denkelmini unutmamakta da fayda var. Grafik tabanlı olanlar her ne kadar GPU ile düşük kaynak yüksek çıktı sistemine sahip olsa da metin kaynaklı veri döküm modeller ağır işlem kabiliyeti gerektirir. Yani metin kandı için düşük sistem gerektirdiğini söylemek doğru olmaz. Fakrlı mimariler. Bunlardan birisi olan ChatGPT 3.0 buna bir örnek olarak gösterilebilir. Çünkü tüm verirler görsele karış ayrı ayrı saklanmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…