Cheaprobux. ML güvenilir mi?

İsmi pek güvenilir gelmedi.

Robux alacağım biliyor musunuz güvenilir mi? (Microsoft Store 46 TL istiyor 450 robux Premium için)

Roblox'un kendi sitesi ya da uygulaması üzerinden satın almanızı tavsiye ederim. Microsoft Store üzerinden satın alabilirsiniz. Pahalı olabilir ama en azından dolandırılmazsınız. O siteler pek güvenilir değil. Dolandırılma ihtimaliniz çok yüksek.

Şu kısım bile siteden çıkmama yetti.

Screenshot_1.png

Websitelere SSL almak çok basti bir şey ve website açmak bile şu çağda hem bedava hem çok kolay benim bile şu ankişisel eylencesine kurduğum bir websitem var SSL sertifikası bile var o yüzden bu tarz sitelerere pek güvenilmez ayrıca sitede Online ödeme bile yok ama ben yakın bir zamanda en ucuz paketi kendim satın alıp deneyeceğim eğer olursa sizlere belirtitim dolandırılırsam da aynı şekilde belirtirim sizlere.
Arkadaşlar sakın almayı bile denemeyin sitedeki satın alma bölümüne geldiğinizdeki çıkan video var ya hani ininal para nasıl gönderilir diye ona tıklayın YouTube'dan açın oranın yorumlarınız okuyun dostlar ben alacaktım son anda fark ettim haberiniz olsun böyle yerlere inanmayın kendinize iyi bakın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı