Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 29 Mayıs 2021 #1 Evet, Chelsea 1-0 gibi bir skorla ilk yarıyı önde bitirdi. Düşünceleriniz neler? Kimi şampiyon görmek istersiniz?
Evet, Chelsea 1-0 gibi bir skorla ilk yarıyı önde bitirdi. Düşünceleriniz neler? Kimi şampiyon görmek istersiniz?
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #2 Valla Chelsea alırsa helal olsun. Ancak ben City'nin kazanmasını daha çok isterim. Adamlar her şeyi kazandı bir Şampiyonlar Ligi kaldı.
Valla Chelsea alırsa helal olsun. Ancak ben City'nin kazanmasını daha çok isterim. Adamlar her şeyi kazandı bir Şampiyonlar Ligi kaldı.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 29 Mayıs 2021 #3 Rivadex dedi: Vallahi Chelsea alırsa helal olsun. Ancak ben City'nin kazanmasını daha çok isterim. Adamlar her şeyi kazandı bir Şampiyonlar Ligi kaldı. Genişletmek için tıkla... Açıkçası Chelsea çok sürpriz oldu. Finale yazdığım ilk 2 maç arasında bile değildi.
Rivadex dedi: Vallahi Chelsea alırsa helal olsun. Ancak ben City'nin kazanmasını daha çok isterim. Adamlar her şeyi kazandı bir Şampiyonlar Ligi kaldı. Genişletmek için tıkla... Açıkçası Chelsea çok sürpriz oldu. Finale yazdığım ilk 2 maç arasında bile değildi.
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #4 Şahsen Chelsea'yi tutuyorum ve maçtan önce de Chelsea alır diyordum. Umarım Chelsea kazanır.
Ahmelikun Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 532 Çözümler 3 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #5 Manchester City nin kazanmasını isterim. Agüero verdiği sözü tutmuş olur en azından. Zaten finale çıkmadan önce de City yi tutuyordum.
Manchester City nin kazanmasını isterim. Agüero verdiği sözü tutmuş olur en azından. Zaten finale çıkmadan önce de City yi tutuyordum.
ardabbx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #6 İzlediğim en iyi 45 dakikaydı.
3 368671 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 634 29 Mayıs 2021 #7 Sheep dedi: Evet, Chelsea 1-0 gibi bir skorla ilk yarıyı önde bitirdi. Düşünceleriniz neler? Kimi şampiyon görmek istersiniz? Genişletmek için tıkla... Agüero'nun şampiyonlar ligi kazanmadan City'den gitmesini istemiyorum. Umarım onlar kazanır.
Sheep dedi: Evet, Chelsea 1-0 gibi bir skorla ilk yarıyı önde bitirdi. Düşünceleriniz neler? Kimi şampiyon görmek istersiniz? Genişletmek için tıkla... Agüero'nun şampiyonlar ligi kazanmadan City'den gitmesini istemiyorum. Umarım onlar kazanır.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #8 Sheep dedi: Açıkçası Chelsea çok sürpriz oldu. Finale yazdığım ilk 2 maç arasında bile değildi. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Ben çeyrek final bile beklemiyordum onlardan.
Sheep dedi: Açıkçası Chelsea çok sürpriz oldu. Finale yazdığım ilk 2 maç arasında bile değildi. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Ben çeyrek final bile beklemiyordum onlardan.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 29 Mayıs 2021 #9 Antalyaspor Beşiktaş gibi rezil sıkıcı maçlardan sonra ilaç gibi geldi. Üstelik Premier lig ekipleri olunca seviye 2 kat arttı.
Antalyaspor Beşiktaş gibi rezil sıkıcı maçlardan sonra ilaç gibi geldi. Üstelik Premier lig ekipleri olunca seviye 2 kat arttı.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #10 @Sheep hocam hayırlı olsun aldı Chelsea. Adamlar imkansız görüneni başardı valla helal olsun.