Chevrolet cruze 1.4t alınır mı?

SEFA.JR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar en fazla 650 bin civarına bir araba bakıyorum ve doluluğuyla olsun model yılıyla sunduklarıyla Chevrolet cruze almak istiyorum bu araba hakkında fikri olanlar paylaşırsa sevinirim.
Dizel motorunu düşünmüyorum 1.6 versiyonlarının da çok kroniği olduğunu ve motorun kasayı kaldırmadığını duydum. Eğer bu fiyatlara başka marka model fikirleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim (2012 ve üzeri olursa iyi olur. )Teşekkürler.

kanka 2012 corolla al 1,6 al temız bulursan öldürür bile seni...

Zamanında benim pedere bundan aldırmaya çalışıyordum o yüzden araç hakkında bilgi sahibiyim.

Eksileri:
Araç düz yolda yağ gibi akıyor ama yokuşta tıkanıyor.
LPG takılırsa motor subap yakıyor, çelik subap fln almak gerekir

Artıları:
Konforlu
Güvenlik sistemleri çıktığı yıla göre müthiş
Modifiyeye açık
Parça bulma sıkıntısı fazla yok

Hocam 1.4 turbolarındada çekiş problemi olabilir mi 1.6 olmasın sizin bahsettiğiniz. Peki siz ne almıştınız ?

Hocam 1.4 turbolarındada çekiş problemi olabilir mi 1.6 olmasın sizin bahsettiğiniz. Peki siz ne almıştınız ?
Karıştırıyor olabilirim yıllar önce bakmıştım sonuçta ama büyük ihtimalle tıkanma sorunu 1.6'ydı

Karıştırıyor olabilirim yıllar önce bakmıştım sonuçta ama büyük ihtimalle tıkanma sorunu 1.6'ydı

Hocam bizde cruze sedan 1.6 ls Plus 2011 var yokuşu cıkıyor ama devir artıyor.

Hocam nasıl memnun musunuz kimisi diyor kapıya koymam kimisi diyor bakım dışında sanayiye gitmedim sizin deneyimleriniz neler?

Hocam nasıl memnun musunuz kimisi diyor kapıya koymam kimisi diyor bakım dışında sanayiye gitmedim sizin deneyimleriniz neler?

Hocam bizde bakım dışında sanayiye gitmedik konforuda gayet iyi tek sıkıntı annem biraz hor kullanıyor aracın ısınmasına izin vermiyor falan.

Astra J 1.4 turbo ile aynı diye biliyorum piston kırma muhabbeti büyük ihtimalle ondada vardır bir arıza durumunda çok can yakar yine de Cruze alınacaksa 2.0dizeli ya da 1.6 sı alınmalı onların da kronik sorunları var ama daha az masraflı olur ve 1.4t ye göre daha dayanıklı
Sanayide tanıdığınız ve aracı aldığınızda para harcamak istemiyorsanız farklı araçlara yönelin örneğin Astra J 1.3cdti Cruze ile aynı diyebiliriz hemen hemen üstündeki motor 1.3 Multijet Fiat motoru sorunsuzdur biraz o kasaya yetmiyor gibi ama gündelik kullanım için gayet yeterli 150bin km civarları 600-650 bin bandında bulunuyor.

Aracı 4 gün önce aldım 108 binde ilk sahibinden boya yok değişen yok 1.4 Turbo manuel ltz paket. Aracın çekişi konusunda soru işareti olanlara asfaltı resmen kazıyor bırakın çekmeyi falan. Aracı fiyatına göre düşündüğümde inanılmaz konforlu ses sistemi muhteşem en ufak şakasız TRIM sesi almadım. Kısacası özellikleri bana gayet yeterli alacak arkadaşlar varsa tam bir aile aracı alıp kullanabilirler. Bu motor için kol çıkarma mevzusu var diyorlar ama Chevrolet Opel ile aynı termostatı kullanmıyor Opel de motor 105 derecelere çıkarken ben hararet çizgisinin yarıya geldiğine şahit olmadım. Hep yarının bir altında gayet stabil çalışıyor. Liqui moly yağ koydum tüm periyodik bakımlarını yaptım 4 disk balata değiştim sorunsuz kullanıyorum. Aklında soru işareti olan soru sorabilir. Son olarakdan İstanbul trafiğinde maksimum 6.9 ortalama yakıt tüketimi gördüm. 1.6 modelleri çekiş konusunda sıkıntılı 2.0 dizellerinin temizini bulmak zor ve çok yakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…