Chevrolet Cruze 1.6 alınır mı?

Hocam bu Chevrolet Cruze LS modeli. Arkadaş sedan modeline bakıyor.

Sedan yüksek ihtimal çünkü hatchback olsa LS eklerdi bu düz 1.6 Sedan Cruze.
LS sedan da var.

Hocam Opel ustaları az çok bakıyor Chevrolet kısmına ama gene üretimi durmuş aracın en iyi parçası beklenemez. 1 jantı bile zor bulunuyor.

2.0 lar 160 küsür beygir diye biliyorum çok daha iyiler ve az yakıyor. 2.0 tercih edin.
aslında cruze'un fiyat bandında bir opel astra 2010-2013 kasasına bakılabilir 1.6 essentia h kasa
eğer konu sahibi illa cruze almak istiyorum derse bilemem tabi

Yorumlarınız için teşekkürler, 600 bandında araç bakıyorum dizel, otomatik.

Dizel otomatik C segment bir araç istiyorsanız bütçeyi az buçuk daha arttırıp 1.6 CDTI Astra'ya zorlayabilirsiniz. Hem Cruze'la aynı ayarda bir arabaya binersiniz, -ki platform kardeşidir- hem de satarken rahat satar, parçasını bulmakta zorluk yaşamazsınız.

Bu aracı düşünüyorum uygun km de buldum. Ne diyorsunuz?
Hocam motor Opel le ortak motor. 1.6 benzinli modellerde subap sorunu vardır. Masrafı biraz ağır LPG de bu sorun daha çok yaşanıyor LPG olmadan da bu araba zaten kullanılmaz. Önerim 1.3cdti Astra h Astra j olabilir. Ya da fiat Egea pejo 301 tarzı arabalara bakın

Parça bulunmaz diyenler ne yaşıyonuz? Arabanın parçaları Opel Astra J ile tamamen ortak zaten. Baktığım ilanlarda 3 4 gün içinde satılmayanı yok piyasası var yani aracın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı