Chia Hpool kazım yapılmıyor

electus_8

Decapat
Daha fazla  
Bende 4TB HDD var ve 700 GB'sini plot oluşturdum. Geri kalanını da oluşturuyordum ama dedim bir yanda oluştururken bir yandan kazım yapsın azıcık bir şey. Plotları Hpoola bağladım, plotlarım da bağlandı her şey tamam ama kazım yapmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Auditing kısmını geçmemiştir hesap. Boşuna çalıştırıp kazancınızı elinizle vermeyin. 1 haftafır auditing e kısmını geçebilen yok bildiğim kadarıyla. Resmi havuzun açılmasıyla kesinleşecektir

Şu an geçebilen hiç kimse yok mu?
Auditing kısmından.
Şu an geçebilen hiç kimse yok mu?
Auditing kısmından.
yani resmi havuz çıkınca mı düzelir

Bir de benim en son ki konuma bir göz atabilir misin?

Artı -1 Eksi

2 TB altı ödeme gözükmez. Makaleleri okuyun bari.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
22 Mayıs'dan sonra üye olan Chia miningcileri onay aşamasından geçecekmiş. Bende de aynı durum var fakat kazım yapıyor. 2.67 tb ile günde 0.001 XCH kazıyor.
22 Mayıs'dan sonra üye olan Chia miningcileri onay aşamasından geçecekmiş. Bende de aynı durum var fakat kazım yapıyor. 2.67 tb ile günde 0.001 XCH kazıyor.
31 Mayıs'ta onaylanacak diye haber duydum fakat kesinliğini bilmiyorum.

Son düzenleme:
Revenue kısmında gelirleri görüyor musunuz?

Ekteki gibi mi?

Dosya Ekleri

• 1622221783137.png
    283,9 KB · Görüntüleme: 91
Hpool'un denetim sistemi Mayıs ayının 24'üne kadar otomatik şekilde işliyordu. Bir haftadır sitelerinde anasayfa da bir duyuru sabitlenmiş durumda. Duyuruyu okursanız 31 Mayıs tarihine kadar oto. denetimin durduğunu görebilirsiniz. İlgili duyurunun görselini de aşağıya ekliyorum. Duyuruda denetimin durdurulma nedenleri de uzunca anatılmış. Mealen; çok fazla saldırı ve sahte/klon plot olduğunu, tedbir amaçlı genel bir temizlik yapıldığını yazmışlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…