Chia Hpool kazım yapılmıyor

electus_8

Decapat
Daha fazla  
Bende 4TB HDD var ve 700 GB'sini plot oluşturdum. Geri kalanını da oluşturuyordum ama dedim bir yanda oluştururken bir yandan kazım yapsın azıcık bir şey. Plotları Hpoola bağladım, plotlarım da bağlandı her şey tamam ama kazım yapmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

1.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Auditing kısmını geçmemiştir hesap. Boşuna çalıştırıp kazancınızı elinizle vermeyin. 1 haftafır auditing e kısmını geçebilen yok bildiğim kadarıyla. Resmi havuzun açılmasıyla kesinleşecektir

Auditing kısmını geçmemiştir hesap. Boşuna çalıştırıp kazancınızı elinizle vermeyin. 1 haftafır auditing e kısmını geçebilen yok bildiğim kadarıyla. Resmi havuzun açılmasıyla kesinleşecektir.

Şu an geçebilen hiç kimse yok mu?
Auditing kısmından.
Şu an geçebilen hiç kimse yok mu?
Auditing kısmından.
yani resmi havuz çıkınca mı düzelir
Auditing kısmını geçmemiştir hesap. Boşuna çalıştırıp kazancınızı elinizle vermeyin. 1 haftafır auditing e kısmını geçebilen yok bildiğim kadarıyla. Resmi havuzun açılmasıyla kesinleşecektir.

Bir de benim en son ki konuma bir göz atabilir misin?

Artı -1 Eksi
Bende 4TB HDD var ve 700 GB'sini plot oluşturdum. Geri kalanını da oluşturuyordum ama dedim bir yanda oluştururken bir yandan kazım yapsın azıcık bir şey. Plotları Hpoola bağladım, plotlarım da bağlandı her şey tamam ama kazım yapmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Eki Görüntüle 1038209

2 TB altı ödeme gözükmez. Makaleleri okuyun bari.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Bir şey soracaktım şimdi ben hpool hesabıma 2 tane PC'den bağladım birinde Configuration kısmında successful yazıyor diğer bağladığım PC de auditing yazıyor yani anlamı denetlemede ama bir gün bekledim succesful olmadı yani yardımcı olabilir misiniz?
22 Mayıs'dan sonra üye olan Chia miningcileri onay aşamasından geçecekmiş. Bende de aynı durum var fakat kazım yapıyor. 2.67 tb ile günde 0.001 XCH kazıyor.
22 Mayıs'dan sonra üye olan Chia miningcileri onay aşamasından geçecekmiş. Bende de aynı durum var fakat kazım yapıyor. 2.67 tb ile günde 0.001 XCH kazıyor.
31 Mayıs'ta onaylanacak diye haber duydum fakat kesinliğini bilmiyorum.

Son düzenleme:

31 Mayıs'ta onaylanacak diye haber duydum fakat kesinliğini bilmiyorum.
Revenue kısmında gelirleri görüyor musunuz?

Bir şey soracaktım şimdi ben hpool hesabıma 2 tane PC'den bağladım birinde Configuration kısmında successful yazıyor diğer bağladığım PC de auditing yazıyor yani anlamı denetlemede ama bir gün bekledim succesful olmadı yani yardımcı olabilir misiniz?
Hpool'un denetim sistemi Mayıs ayının 24'üne kadar otomatik şekilde işliyordu. Bir haftadır sitelerinde anasayfa da bir duyuru sabitlenmiş durumda. Duyuruyu okursanız 31 Mayıs tarihine kadar oto. denetimin durduğunu görebilirsiniz. İlgili duyurunun görselini de aşağıya ekliyorum. Duyuruda denetimin durdurulma nedenleri de uzunca anatılmış. Mealen; çok fazla saldırı ve sahte/klon plot olduğunu, tedbir amaçlı genel bir temizlik yapıldığını yazmışlar...
Ekran görüntüsü 2021-05-30 052022.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı