MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.371 Çözümler 3 Yer İstanbul Bugün 09:36 #1 Merhaba, Örneğin ben klavyenin cırtlak bir sese sahip olmasını asla istemem ve sessiz(çok sessiz olmasa da) isterim. Bu klavyeyi tercih etmek istediğimde, 1.2mm mi yoksa 1.6mm PCB mi seçmeliyim?
Merhaba, Örneğin ben klavyenin cırtlak bir sese sahip olmasını asla istemem ve sessiz(çok sessiz olmasa da) isterim. Bu klavyeyi tercih etmek istediğimde, 1.2mm mi yoksa 1.6mm PCB mi seçmeliyim?
FelixTheDev Kilopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 833 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Düsseldorf, Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı Bugün 10:09 #2 MakeMyDay dedi: Merhaba, Örneğin ben klavyenin cırtlak bir sese sahip olmasını asla istemem ve sessiz(çok sessiz olmasa da) isterim. Bu klavyeyi tercih etmek istediğimde, 1.2mm mi yoksa 1.6mm PCB mi seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Cırtlak bir ses istemiyorsanız 1.6mm PCB.
MakeMyDay dedi: Merhaba, Örneğin ben klavyenin cırtlak bir sese sahip olmasını asla istemem ve sessiz(çok sessiz olmasa da) isterim. Bu klavyeyi tercih etmek istediğimde, 1.2mm mi yoksa 1.6mm PCB mi seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Cırtlak bir ses istemiyorsanız 1.6mm PCB.
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.884 Makaleler 1 Çözümler 131 Yer İstanbul Bugün 10:15 #3 1.6mm PCB.