Chipset güncellemesi sonrası bilgisayar açılmıyor

emrhndgn

Kilopat
Daha fazla  
SSD'min tam performans çalışması için gereken birkaç adım uyguluyordum. En son chipset güncellemesi yaptım ve bilgisayarım açılmamaya başladı. Otomatik onarıma alıyor kendisini sonra onarım başarısız hatası veriyor ve bu her PC'yi açıp kapattığımda tekrarlanıyor. Format harici başka bir şekilde çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'min tam performans çalışması için gereken birkaç adım uyguluyordum. En son chipset güncellemesi yaptım ve bilgisayarım açılmamaya başladı. Otomatik onarıma alıyor kendisini sonra onarım başarısız hatası veriyor ve bu her PC'yi açıp kapattığımda tekrarlanıyor. Format harici başka bir şekilde çözümü var mıdır?
Sisteminiz nedir?

Sorunlarınızı yazarken sisteminizi de belirtseniz sorununuza muhtemel çözüm daha çabuk bulunacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı