Chipset sürücüsü kurulmuyor

Dediğinizi yaptım ve Aygıt Yöneticisine 2 tane Bilinmeyen Aygıt geldi. Kuruluma geçtim ve %0 da kaldı lakin arkada güncelleme işlemlerini yaptı ve Bilinmeyen Aygıt'lar gitti, ama halen daha 0 da bekliyor.
Emir bu söylediğim yöntem ile eski sürüme dönmeye çalışıyorsun değil mi? Çünkü Reddit' de bazı kişilerde bu yöntemle yeni sürüm sorunsuz kurulurken ben dahil bir çok kişi de sorun devam ediyor. Yalnızca eski sürüme dönmek için işime yaradı bu yöntem. Çünkü yeni sürümü kurmaya çalışıp, kurulmayınca eskisine dönmeye çalışanlarda hata veriyordu. Program ekle/kaldır kısmından da chipset kaldırılmıyordu ve eski sürüme dönülmüyordu. Bu program o sorunu düzeltti. Eski sürümü başarıyla kurdum.

Emir bu söylediğim yöntem ile eski sürüme dönmeye çalışıyorsun değil mi? Çünkü Reddit' de bazı kişilerde bu yöntemle yeni sürüm sorunsuz kurulurken ben dahil bir çok kişi de sorun devam ediyor. Yalnızca eski sürüme dönmek için işime yaradı bu yöntem. Çünkü yeni sürümü kurmaya çalışıp, kurulmayınca eskisine dönmeye çalışanlarda hata veriyordu. Program ekle/kaldır kısmından da chipset kaldırılmıyordu ve eski sürüme dönülmüyordu. Bu program o sorunu düzeltti. Eski sürümü başarıyla kurdum.
Hocam şu anda kurulu herhalde yeni sürüm. CMD ile /s komutunu vererek arka planda işlemleri yapmasını sağladım ve yaptı da sanırsam. Denetim Masasında güncel sürüm numarası gözüküyor ve Aygıt sürücülerinin de sürüm numarası değişti.

Kod:
komut satırını başlatarak, sürücü yükleyicinizin depolandığı klasöre giderek sürücüyü sessiz bir şekilde yüklemeyi deneyin ve şunu yazın:

AMD_Chipset_Software.exe / S'yi BAŞLAT

benim için çalıştı

Bu arkadaşın dediğini yaptım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam şu anda kurulu herhalde yeni sürüm. CMD ile /s komutunu vererek arka planda işlemleri yapmasını sağladım ve yaptı da sanırsam. Denetim Masasında güncel sürüm numarası gözüküyor ve Aygıt sürücülerinin de sürüm numarası değişti.

Kod:
komut satırını başlatarak, sürücü yükleyicinizin depolandığı klasöre giderek sürücüyü sessiz bir şekilde yüklemeyi deneyin ve şunu yazın:

AMD_Chipset_Software.exe / S'yi BAŞLAT

benim için çalıştı

Bu arkadaşın dediğini yaptım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denetim masası ve aygıt yönetisinden nereleri kontrol ederek sürüm numarasını inceliyorsunuz?

Eki Görüntüle 517768

Eki Görüntüle 517768

Eki Görüntüle 517769

Denetim masası ve aygıt yönetisinden nereleri kontrol ederek sürüm numarasını inceliyorsunuz?

indir.png

indir (1).png

indir (2).png

Ben bu sürücünün sürüm numarasını bulabildim sanırım oldu anlamına geliyor. MB'den sonra ki sürüm numarası.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı