orcnnylmzz
Hectopat
Kaldırılıyor.
Kaldırılıyor seçeceksin.@Dorian Gray, burada hangisini seçeceğim?Eki Görüntüle 517666
Emir bu söylediğim yöntem ile eski sürüme dönmeye çalışıyorsun değil mi? Çünkü Reddit' de bazı kişilerde bu yöntemle yeni sürüm sorunsuz kurulurken ben dahil bir çok kişi de sorun devam ediyor. Yalnızca eski sürüme dönmek için işime yaradı bu yöntem. Çünkü yeni sürümü kurmaya çalışıp, kurulmayınca eskisine dönmeye çalışanlarda hata veriyordu. Program ekle/kaldır kısmından da chipset kaldırılmıyordu ve eski sürüme dönülmüyordu. Bu program o sorunu düzeltti. Eski sürümü başarıyla kurdum.Dediğinizi yaptım ve Aygıt Yöneticisine 2 tane Bilinmeyen Aygıt geldi. Kuruluma geçtim ve %0 da kaldı lakin arkada güncelleme işlemlerini yaptı ve Bilinmeyen Aygıt'lar gitti, ama halen daha 0 da bekliyor.
Hocam şu anda kurulu herhalde yeni sürüm. CMD ile /s komutunu vererek arka planda işlemleri yapmasını sağladım ve yaptı da sanırsam. Denetim Masasında güncel sürüm numarası gözüküyor ve Aygıt sürücülerinin de sürüm numarası değişti.Emir bu söylediğim yöntem ile eski sürüme dönmeye çalışıyorsun değil mi? Çünkü Reddit' de bazı kişilerde bu yöntemle yeni sürüm sorunsuz kurulurken ben dahil bir çok kişi de sorun devam ediyor. Yalnızca eski sürüme dönmek için işime yaradı bu yöntem. Çünkü yeni sürümü kurmaya çalışıp, kurulmayınca eskisine dönmeye çalışanlarda hata veriyordu. Program ekle/kaldır kısmından da chipset kaldırılmıyordu ve eski sürüme dönülmüyordu. Bu program o sorunu düzeltti. Eski sürümü başarıyla kurdum.
komut satırını başlatarak, sürücü yükleyicinizin depolandığı klasöre giderek sürücüyü sessiz bir şekilde yüklemeyi deneyin ve şunu yazın:
AMD_Chipset_Software.exe / S'yi BAŞLAT
benim için çalıştı
Hocam şu anda kurulu herhalde yeni sürüm. CMD ile /s komutunu vererek arka planda işlemleri yapmasını sağladım ve yaptı da sanırsam. Denetim Masasında güncel sürüm numarası gözüküyor ve Aygıt sürücülerinin de sürüm numarası değişti.
Kod:komut satırını başlatarak, sürücü yükleyicinizin depolandığı klasöre giderek sürücüyü sessiz bir şekilde yüklemeyi deneyin ve şunu yazın: AMD_Chipset_Software.exe / S'yi BAŞLAT benim için çalıştı
Bu arkadaşın dediğini yaptım.
Denetim masası ve aygıt yönetisinden nereleri kontrol ederek sürüm numarasını inceliyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.