Chipset Sürücüsü Nereden Güncellenmeli?

Arkadaşlar güncelleme yaparken MSI' n sitesinden mi güncellemeliyim yoksa AMD'nin sitesinde mi en güncel Chipset sürücüleri bulunur?
MSI B350M PRO-VD PLUS kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İkisi de olur. Eğer otomatik olarak kurulan sürücü eski ise direkt üzerine yenisini kurabilir veya DDU ile kaldırıp, sistemi yeniden başlatıp güncel sürücüyü kurabilirsiniz.
Peki temiz Windows kurulumundan sonra Windows Update ekran kartının alt versiyonlarından birini yüklüyor. Biz en güncelini indirdikten sonra DDU veya AMD Cleanup Utility ile temizleme yapılmalı mı yoksa direk üzerine mi kurulmalı sürücü? Bazı yerlerde okuduğuma göre bu programlar AHCI sürücülerini vs. siliyormuş çünkü. Ben hep kurarken yeni bir ekran kartı sürümünü, AMD Cleanup Utility kullanırdım.
İkisi de olur. AMD'den güncellemeyi tercih ederim. MSI da oradan alıyor indirme linkini zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de olur. Eğer otomatik olarak kurulan sürücü eski ise direkt üzerine yenisini kurabilir veya DDU ile kaldırıp, sistemi yeniden başlatıp güncel sürücüyü kurabilirsiniz.
Teşekkür ederim sizi açtığım bir konuya etiketlemek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı