Chivalry 2 alınır mı?

Oğuzhan18

Hectopat
Katılım
9 Kasım 2019
Mesajlar
1.772
Oynayanlar için soruyorum, nasıldır sizce? Fazla araştırmadım. Oyunda sadece kılıç mı sallıyorsunuz? Karakteri kasabiliyor musunuz? XP falan kastığımız paralarla daha iyi kılıçlar mı alıyoruz? Biraz bilgi verir misiniz? Belirli yerden sonra çok mu sıkar? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
XP kasarak daha iyi kılıçlar alabilirsin ancak marketten daha iyi bir kılıç alamazsın, sadece skin alırsın. Ayrıca sadece kılıç sallamıyorsun, birçok hakaret var. Ayrıca çok dikkat etmelisin 1vs1 atarken çünkü diyelim savunmadasın, adam sana vurmak yerine tekme atarsa savunman kırılıyor ve sersemliyorsun sonra adam seni çok rahat kesiyor. Animasyonları iyi takip etmen lazım.
 
Ben Chivalry 2 oynarken kendi hissettiğimi yazayım, gözüme bir rakip kestiriyorum. Satranç oynarmışçasına bir birimizin hareketlerini tahmin etmeye çalışarak bir sonraki hareketimizi planlıyoruz. Tam işler kızışıyor rekabet artıyor, bir kedi satranç tahtasının üstüne çıkıp taşları deviriyor. Hevesin kursağında kalıyor hırslanıyor, sinirleniyorsun. Bazen de bu benzetmedeki kedi olup "hehehe" diyerek bir sonraki tahtaya ilerliyorsun.
4 farklı sınıf ve her sınıfın 3 alt sınıfı var bir çoğunun oynanış şekli diğerlerinden farklı, etrafında etkileşime geçebileceğin bir çok eşya var. Rakibe sandalye vurabilir yada suratına at dışkısı fırlatabilirsin. Yani çok ciddi bir havası olduğu gibi arada böyle uçuk kaçık şeyler yapmana da imkan veriyor. Fiyatının düşük olmasını ve yüksek ihtimalle yeni içerikler ekleneceğini de göz önünde bulundurursak bence her türlü alınır.
 
Ben chivalry 2 oynarken kendi hissettiğimi yazayım, gözüme bir rakip kestiriyorum. Satranç oynarmışçasına bir birimizin hareketlerini tahmin etmeye çalışarak bir sonraki hareketimizi planlıyoruz. Tam işler kızışıyor rekabet artıyor, bir kedi satranç tahtasının üstüne çıkıp taşları deviriyor. Hevesin kursağında kalıyor hırslanıyor, sinirleniyorsun. Bazen de bu benzetmedeki kedi olup "hehehe" diyerek bir sonraki tahtaya ilerliyorsun.
4 farklı sınıf ve her sınıfın 3 alt sınıfı var birçoğunun oynanış şekli diğerlerinden farklı, etrafında etkileşime geçebileceğin birçok eşya var. Rakibe sandalye vurabilir ya da suratına at dışkısı fırlatabilirsin. Yani çok ciddi bir havası olduğu gibi arada böyle uçuk kaçık şeyler yapmana da imkan veriyor. Fiyatının düşük olmasını ve yüksek ihtimalle yeni içerikler ekleneceğini de göz önünde bulundurursak bence her türlü alınır.

Beraber girelimmi dostum.
 

Geri
Yukarı