albadidi Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 11 14 Haziran 2024 #1 Chivalry 2'de öğreticideyken oyunu kapattım, tekrar açtığımda öğreticiyi atladı. Tutorialı bitirmeden başlamak istemiyorum, nereden tekrar ulaşabilirim?
Chivalry 2'de öğreticideyken oyunu kapattım, tekrar açtığımda öğreticiyi atladı. Tutorialı bitirmeden başlamak istemiyorum, nereden tekrar ulaşabilirim?
eymen723 Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 Bir şey yok ki sağ tık blok sol tık vuruş başka bir şey yok oyunda. Artı 0 Eksi
KS KS albadidi Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 11 14 Haziran 2024 #3 eymen723 dedi: Bir şey yok ki sağ tık blok sol tık vuruş başka bir şey yok oyunda. Genişletmek için tıkla... Bazıları zaten onu yapamadığı için sinirlenip tutorialı kapatmış olabilir hshshsh ama hallettim eyw Artı 0 Eksi
eymen723 dedi: Bir şey yok ki sağ tık blok sol tık vuruş başka bir şey yok oyunda. Genişletmek için tıkla... Bazıları zaten onu yapamadığı için sinirlenip tutorialı kapatmış olabilir hshshsh ama hallettim eyw