Kılıçdaroğlu'nun seçim sonrası gerçek yüzünü gösterdiğini düşünüyorum. Başka bir şey değil. Millet ittifakı'nın seçim vaatlerinden birisi de Cumhurbaşkanı rahatça eleştirilebilecek ve Cumhurbaşkanı'na hakaret suçunu kaldıracağız değil miydi? Daha iktidara gelmeden böyle yapıyorlarsa bir de iktidara gelmiş hâllerini düşünemiyorum.
@Oxygen878 siz de okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım. Ya dava edecekse o zaman bunu seçim vaadi olarak sunmayacaktı. Kimse de bir şey demezdi. Neyse, uzatmaya gerek yok.
Hocam şimdi birkaç şeye girerdim ama gerek yok. Sizin düşünceniz kendinize ama yanlış bir taraftasınız bence. Biraz daha objektif ve genel durumu göze alarak bakmanızı öneririm.Olsaydı düşün ne olurdu.
2006'dan beri seçme hakkım var bu süreçte bir kere bile ne yerel ne genel ne de referandumda AKP ve erdoğana bir kere dahi oy atmamış biri olarak ilk defa ak parti ve reise oy attım hiç de pişman değilim, kk ye tepki olarak da atmadım bilerek isteyerek oy attım.
Bu saatten sonra hiçbir muhalefet partisine asla ama asla oy atmam.
@Oxygen878 siz de okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım. Ya dava edecekse o zaman bunu seçim vaadi olarak sunmayacaktı. Kimse de bir şey demezdi. Neyse, uzatmaya gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.