CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Jahrein'e 200.000 TL'lik tazminat davası açtı

Sosyal medya olaylardan prim yapıyor, bizde bunu konuşuyoruz. İki taraf içinde ün demek bu, haklı haksız aramak saçma, iki tarafta haklı veya haksız olabilir.

@431168 kimin komik duruma düştüğü belli oluyor. Hakaret etmek yanlış deyip kendiniz hakaret ediyorsunuz. Daha da tartışmayı uzatmayacağım, bir dahakine yazı yazarken de lütfen kendinizle çelişmeyin.
@Starlink_0 dava açsın, açmasın demiyorum ancak dediğim şeyle sizce de ters düşmüyor mu? Bu açıdan bakın.
@Lugia2231 en doğru yorum bu. Söylenecek şeyler de söylendi, daha da uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

Kılıçdaroğlu'nun seçim sonrası gerçek yüzünü gösterdiğini düşünüyorum. Başka bir şey değil. Millet ittifakı'nın seçim vaatlerinden birisi de Cumhurbaşkanı rahatça eleştirilebilecek ve Cumhurbaşkanı'na hakaret suçunu kaldıracağız değil miydi? Daha iktidara gelmeden böyle yapıyorlarsa bir de iktidara gelmiş hâllerini düşünemiyorum.

İfade özgürlüğü ile hakaret arasındaki farkı bilmiyorsun sanırım... Ve ayrıca Ahmet kendisine edilen en ufak kelimede dava eden birisi ve dava edilmeyi sonuna kadar hak ediyor.

@Oxygen878 siz de okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım. Ya dava edecekse o zaman bunu seçim vaadi olarak sunmayacaktı. Kimse de bir şey demezdi. Neyse, uzatmaya gerek yok.

Kendisinin açtığı davalara bakalım isterseniz, kk yüzde yüz hak veriyorum, yoksa bunu diyen birisi ileride daha ağır şeyler diyebilir.

@Oxygen878 siz de okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım. Ya dava edecekse o zaman bunu seçim vaadi olarak sunmayacaktı. Kimse de bir şey demezdi. Neyse, uzatmaya gerek yok.

O arada ki ince çizgiyi hala anlamadın sanırım.

Olsaydı düşün ne olurdu.

2006'dan beri seçme hakkım var bu süreçte bir kere bile ne yerel ne genel ne de referandumda AKP ve erdoğana bir kere dahi oy atmamış biri olarak ilk defa ak parti ve reise oy attım hiç de pişman değilim, kk ye tepki olarak da atmadım bilerek isteyerek oy attım.

Bu saatten sonra hiçbir muhalefet partisine asla ama asla oy atmam.
Hocam şimdi birkaç şeye girerdim ama gerek yok. Sizin düşünceniz kendinize ama yanlış bir taraftasınız bence. Biraz daha objektif ve genel durumu göze alarak bakmanızı öneririm.

Sizce şu an Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı mı? Bu direkt kendi üzerine hakaret edilmiş kişisel bir şey.

Sırf bunu sundu diye kendisinin dava açma hakkı bulunmuyor mu? Zaten somut olarak Cumhurbaşkanı değil, Soyut olan bir şeyi somut yapmayın.

Ve size şunu sormak istiyorum Kemal Kılıçdaroğlu böyle bir şey deseydi Ahmet'e o zaman ne olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı