CHP Parti Teşkilatı Genel Başkan ile Mahalle Mahalle Dolaşıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar İl ve İlçe Belediye Başkanlığı savaşında bu sene çok dikkatimi çeken bir şey oldu.
Bisiklet ile mahallemize girip, ekmek alıp eve geçmeye yeltendiğim sırada "Ekrem İmamoğlu" başkanımızın halka seslendiğine şahit oldum. Sonradan buradaki en büyük düğün salonunda da bir konuşma yaptılar ve katılım inanılmaz oldu.

Normalde Ekrem İmamoğlu gibi üst rütbeden bir ismin bizim mahallemize gelip de konuşma yapacağını hiç beklemezdim.
Çünkü Ak Parti teşkilatı en fazla İlçe Belediye Başkanı seviyesinde ziyaretlerde bulunurdu ve halkın güvenini zaten kaybettiler.

Ve az önce köyümüzün derneğinden bir SMS aldım. Köy derneğimize Kemal Kılıçtaroğlu'nun geleceği ve katılıma özen gösterilmesi isteniyordu. Herhalde yanlışlık olmuştur diye düşündüm çünkü yeni binaya geçeli 3 gün oldu. İçeride mikrofon dahi yoktu henüz, en fazla muhtarın çıkıp konuşma yapabileceği bir alandı.

Ancak gerçekten de Kemal Kılıçtaroğlu olsun, Üsküdar İlçe Adayı Ahmet Kılıç olsun ufacık köy derneğine geldi az önce. Mikrofon olmayan salonda bağırarak insanlara sesini duyurmaya çalıştılar. Aydınlatmanın dahi doğru düzgün yapılamadığı - insanların sığmadığı ve dışarıda kaldığı; Genel Başkana çok mahcup olduğumuz bir konuşma oldu aslında.

Bekleyin ki Binali Yıldırım bizleri insan yerine koyup mahallenin 10km yakınından geçsin. Hayal edin ki Recep Tayyip Erdoğan bizim köyün derneğine gelip mikrofonsuz konuşma yapıyor. Bırakın mikrofonu - aydınlatmayı; can güvenliğini riske atıp adımını dahi atmaz o derneğe :D

Kısacası CHP Parti teşkilatı bu seçim gönlümü kazanmayı başardı. CHP'den bu kadar haz eden, sıcaklık duyan bir insan değildim ancak halkı insan yerine koydukları için, bizi muhatap gördükleri için sevgimi ve saygımı kazandılar özellikle bu seçim dönemi.

Dosya Ekleri

• 1553796712066.png
    1553796712066.png
    201,9 KB · Görüntüleme: 150
Son düzenleme:
Çıkardıkları malum yerlere bağlı adaylarla zaten kendi adaylarını, teşkilatlarının çeşitli kısımlarını kaybettiler. Seçmenden daha büyük darbe bekliyorum. O yüzden bu kadar "düştüklerini" düşünüyorum. CHP'nin önceki yıllardan daha kötü oranlar alması muhtemel. Bunun da farkındalar. Hala insanları aptal yerine koymaya çalışıyorlar.

Kemal Kılıçtaroğlu'nu siyasi anlamda başarılı falan bulduğumu belirtmedim. Ancak Genel Başkan seviyesindeki bir insanın basit bir köy derneğinde insanların karşısına çıkması ne kadar değerli bir olgu sizlerin bunu anlamasını bekliyorum.

İnsanların arasına karışmak "Düşmek" değildir. Siyasiler halka hizmet için o koltuktalar, siz hala anlayamadınız bunu.

Tayyip Erdoğan gibi **** odalı sarayında oturan Başkan istemiyorum. Kılıçtaroğlu gibi köy derneklerine giren Başkan istiyorum.

Ancak Genel Başkan seviyesindeki bir insanın basit bir köy derneğinde insanların karşısına çıkması ne kadar değerli bir olgu sizlerin bunu anlamasını bekliyorum.
İşte biz de bundan bahsediyorduk ya. :D Yıllardır halkımıza faydası olmadığı halde köy köy dolaşanların ne yüzle insanların karşısına çıktıklarını televizyonda görmek çok üzücü. Keşke siyasi partiler arasında samimi bir rekabet ortamı oluşabilseydi. Fakat bu maalesef insanımıza ihanet edenler sayesinde mümkün olamıyor. :(

Kemal Kılıçtaroğlu'nu siyasi anlamda başarılı falan bulduğumu belirtmedim. Ancak Genel Başkan seviyesindeki bir insanın basit bir köy derneğinde insanların karşısına çıkması ne kadar değerli bir olgu sizlerin bunu anlamasını bekliyorum.

İnsanların arasına karışmak "Düşmek" değildir. Siyasiler halka hizmet için o koltuktalar, siz hala anlayamadınız bunu.

Tayyip Erdoğan gibi **** odalı sarayında oturan Başkan istemiyorum. Kılıçtaroğlu gibi köy derneklerine giren Başkan istiyorum.
Köy de mi yaşıyorsun?
İşte biz de bundan bahsediyorduk ya. :D Yıllardır halkımıza faydası olmadığı halde köy köy dolaşanların ne yüzle insanların karşısına çıktıklarını televizyonda görmek çok üzücü. Keşke siyasi partiler arasında samimi bir rekabet ortamı oluşabilseydi. Fakat bu maalesef insanımıza ihanet edenler sayesinde mümkün olamıyor. :(
Fırsat vermeden faydasını nasıl göreceksin ki? Ayrıca TV falan hepsi AKP'ye çalışıyor. Ne zaman AKP'den biri çıksa CHP'nin mitingi yerine AKP mitingi açılıyor hepsinde.

Ben de Tayyip'i savunduğumu söylemedim. Bu adam ne kadar süredir bulunduğu yerde? Ya da ona yakın, üst tabakalarda? Vahiy mi geldi de böyle davranmaya başladı? Her şeyden önce o çıkardıkları adaylar CHP'yi tamamen bitirmiştir. Ne olursa olsun Atatürk'ün kurduğu partiden teröristleri aday göstermek her türlü hakareti bile hak edecek bir davranıştır. İki taraf da gözümde sıfırken CHP negatif tarafa ulaşmayı başardı bu sayede.

Milletvekili veya İlçe Belediye Başkanlarından bahsetmiyorum arkadaşlar. Bu kişiler elbette halk ile irtibatta olacak.

Ancak İl Belediye Adayı ve Parti Genel Başkanı seviyesinde bir katılım çok başka anlamlar ifade eder. Siz Binali Yıldırım'ı X mahallesinin Y düğün salonunda gördünüz mü? Recep Tayyip Erdoğan'ı mikrofonu olmayan köy derneklerinde insanlara hitap ederken gördünüz mü? Göremezsiniz çünkü halkın iktidar olduğu bir düzene sahip değiliz.

Halkın sefalet içinde süründüğü bir düzene sahibiz. Bu yüzden Genel Başkan derneklere girince "O kadar düştü mü?" gibi aslında çok saygısızca olan sorularla karşılaşıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı