Arkadaşlar AKP'nin kazanmasının sebebi mahalle teşkilatlarının çok aktif çalışmasıdır. CHP bu sorunu hallettiği zaman başarılı olmaya başlayacaktır.
Kılıçdaroğlu ayrı bir olay. Muharrem İnce ile CHP'nin nasıl bir potansiyel kazanabildiğini herkes gördü. CHP'nin biraz ufkunu genişletmesi lazım. Olmuyor işte sürekli aynı işlerle, zorlamanın manası yok. Halk da bıktı.
Bir de Binali Yıldırım'ı bir tek ben mi mutsuz gördüm? Çok siyasileri takip eden biri değilim ama adam başbakanlıktan, meclis başkanlığından, belediye başkanlığına kadar düştü. Prestij olayları bu konuda çok önemlidir, sanki zorla itilmiş gibi geliyor bana.
İşte hocam bu zihniyet batırıyor. Bunu bence böyle yapanlar bırakmalı yoksa bu iş olmaz. DIŞLAMA DIŞLAMA DIŞLAMAYine parti olarak olaya bakılmış. Ekrem İmamoğlu zaten Beylikdüzü'nü yönetiyordu. Gidin bakın İstanbul'un en iyi yerlerinden biri.
Adamın daha kötü bir hareketini görmedim. Herkese insan gibi davranıyor. Karşısına AKP'li bir vatandaş gelince de insan gibi konuşuyor, hakaret etmiyor. En son AKP'li adama saygılı bir şekilde ayarı vermişti.
Ekrem İmamoğlu gayet iyi biri. İstanbul'u gayet iyi yönetebileceğini düşünüyorum. Ayrıca gayet iyi çalışıyor. Bence İstanbul'u alma ihtimali baya yüksek. Geldiğinde ise çok daha iyi yönetecektir.
Adından ne olduğun anlaşıyor. Ortalığı karıştırmaya gelmiş ve hiç sorgulamadan birine tapıyorsun. Sen az öteye git.
Sana yürekten katılıyorum. İmamoğlu gibi karakterli insanları; mahalle ortamında korumasız şekilde görmek beni çok mutlu ediyor. İmamoğlu gibi insanların halkın arasına karışması - halka aynı seviyede davranması çok güzel davranışlar. EGO yok bu tip insanlarda, insan olduğunun farkındalar.Yine parti olarak olaya bakılmış. Ekrem İmamoğlu zaten Beylikdüzü'nü yönetiyordu. Gidin bakın İstanbul'un en iyi yerlerinden biri.
Adamın daha kötü bir hareketini görmedim. Herkese insan gibi davranıyor. Karşısına AKP'li bir vatandaş gelince de insan gibi konuşuyor, hakaret etmiyor. En son AKP'li adama saygılı bir şekilde ayarı vermişti.
Ekrem İmamoğlu gayet iyi biri. İstanbul'u gayet iyi yönetebileceğini düşünüyorum. Ayrıca gayet iyi çalışıyor. Bence İstanbul'u alma ihtimali baya yüksek. Geldiğinde ise çok daha iyi yönetecektir.
Allah muhafaza... Ne hale getirmişlerdi ülkeyi.... Rabbim onlara fırsat vermesin....
Devlete verilen zararlar kim ve kimler tarafından gerçekleştirilmiş... Manidar...
Konuyla çok alakalı....Daha neler neler.. yaşın yetiyorsa hatırlarsın...
Ne mi yapmislar gezi parkı olayının devlete zararı 157milyar dolar ne tesadüf gezi parkı olayından 1 hafta önce ülkemiz Osmanlı'dan sonra ilk defa en düşük faizi yakalamıştıNe yapmışlar? Ataya ayyaş diyene tepki olarak, 3-5 devlet malına zarar vermişler, onun karşılığında da 7-8 can yitmiş, öldürülmüş. Senin nickini aldığın ne yaptı? Ülkenin vatansever askerlerine kumpas kurup, ergenekon balyoz diye uydurma terör örgütleri ile hapise gönderdi, yerine teröristleri doldurdu, o teröristler darbe girişimi yapıp yüzlerce kişiyi öldürdü. Bu dünyanın hangi ülkesi kültüründe olursa olsun, vatana ihanet suçudur ve cezası da idamdır. Öyle "kandırıldık" diyerek çıkamazsın işin içinden. Ama sizlerde vatan millet gibi mefrumlar olmadığı için, şuan hala ülkenin başında durabiliyor. Bu ülke ve dünya tarihinde hiç bir ülke, şuanki durum kadar hıyanet içinde olmamıştır. Yani "ne hale getirmişler ülkeyi" lafını sen biat ettiğin, secde ettiğin reisin için söyle.
Yukarda birileri hainliğe atıf eder şekilde laflar söylemiş, ona sinirlendimKimsenin siyasi tercihlerine karışmak bize düşmez yine de. Aynı şekilde kimseyi vatan haini ilan edemeyizHalk birbiri ile barışık olmadıkça hiçbir şeyin önemi kalmıyor