Çözüldü Chrome arayüzü tamamen siyah nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

şahin123456

Hectopat
Daha fazla  
Dark moddan bahsetmiyorum. Dark modda üst kısımlar ve belli bazı yerler beyaz oluyor onu istemiyorum. Benim istediğim her yer siyah olacak. Tema kullanmam lazım galiba veya başka bir ayarı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dark moddan bahsetmiyorum. Dark modda üst kısımlar ve belli bazı yerler beyaz oluyor onu istemiyorum. Benim istediğim her yer siyah olacak. Tema kullanmam lazım galiba veya başka bir ayarı var mı?

Chrome'de kapama tuşunun altındaki kendi Google hesabının logosuna bas. Açtıktan sonra kendi logounun yanında kalem işareti var. Orada siyah olanı seç.

Chrome'de kapama tuşunun altındaki kendi Google hesabının logosuna bas. Açtıktan sonra kendi logounun yanında kalem işareti var. Orada siyah olanı seç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tüm websitelerinin falan olmasını istiyorsun.

Kolay olan Dark Reader diye bir eklenti var. Onu kullanabilirsin. Ama Technopat Sosyal'de kapatmanı öneririm. Baya kötü oluyor. Şu an telefondayım gösteremiyorum bir sitede Dark Reader'ı kapatmayı ama çok kolay kurcalarsan bulursun.

Zor olan arama yerine chrome://flags yazıp entera basınca geliştirici özellikleri açıyorsun. Arama yerine dark yazıyorsun. Hangileriydi hatırlamıyorum ama ben teker teker açıp deniyordum. 2 ya da 3 tane falan var zaten.

Yeni konular

Geri
Yukarı