EmreB6 Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #1 Selam, Chrome'a Google hesabımı girdim lakin her aç kapa yaptığımda tekrar giriş yapmamı istiyor, duraklatıldı yazıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu?
Selam, Chrome'a Google hesabımı girdim lakin her aç kapa yaptığımda tekrar giriş yapmamı istiyor, duraklatıldı yazıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu?
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 28 Mart 2024 #2 EmreB6 dedi: Selam, Chrome'a Google hesabımı girdim lakin her aç kapa yaptığımda tekrar giriş yapmamı istiyor, duraklatıldı yazıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Program dosyalarını silip tekrar kurmayı denediniz mi?
EmreB6 dedi: Selam, Chrome'a Google hesabımı girdim lakin her aç kapa yaptığımda tekrar giriş yapmamı istiyor, duraklatıldı yazıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Program dosyalarını silip tekrar kurmayı denediniz mi?
EmreB6 Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #3 Xei dedi: Program dosyalarını silip tekrar kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam? Ayarlar kısmından değil mi?
Xei dedi: Program dosyalarını silip tekrar kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam? Ayarlar kısmından değil mi?