Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 4 Temmuz 2022 #1 Chrome'da kullanmak için zararlı siteleri, reklamları ve virüsleri engelleyen bir eklenti önerir misiniz?
Chrome'da kullanmak için zararlı siteleri, reklamları ve virüsleri engelleyen bir eklenti önerir misiniz?
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 4 Temmuz 2022 #2 Alpha Frozen dedi: Chrome'da kullanmak için zararlı siteleri, reklamları ve virüsleri engelleyen bir eklenti önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... AdBlock.
Alpha Frozen dedi: Chrome'da kullanmak için zararlı siteleri, reklamları ve virüsleri engelleyen bir eklenti önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... AdBlock.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.602 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 4 Temmuz 2022 #3 Adguard, uBlock Origin.
N nwqq1 Yoctopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #4 Uzantılarında güvenliğinden %100 emin olamayız hocam. Bence Google'ın sizin için özel bir yanı yoksa Opera GX'e geçmenizi öneririm.
Uzantılarında güvenliğinden %100 emin olamayız hocam. Bence Google'ın sizin için özel bir yanı yoksa Opera GX'e geçmenizi öneririm.
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 4 Temmuz 2022 #5 nwqq1 dedi: Uzantılarında güvenliğinden %100 emin olamayız hocam. Bence Google'ın sizin için özel bir yanı yoksa Opera GX'e geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam Chrome kullanmayı tercih ediyorum.
nwqq1 dedi: Uzantılarında güvenliğinden %100 emin olamayız hocam. Bence Google'ın sizin için özel bir yanı yoksa Opera GX'e geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam Chrome kullanmayı tercih ediyorum.
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 4 Temmuz 2022 #6 Noscript. Xss uyarısı var.
N nwqq1 Yoctopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #7 Alpha Frozen dedi: Hocam Chrome kullanmayı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... AdBlock galiba en ünlülerinden onu kullanmanızı öneririm bende gx çıkmadan önce onu kullanmaktaydım.
Alpha Frozen dedi: Hocam Chrome kullanmayı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... AdBlock galiba en ünlülerinden onu kullanmanızı öneririm bende gx çıkmadan önce onu kullanmaktaydım.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 4 Temmuz 2022 #8 nwqq1 dedi: Uzantılarında güvenliğinden %100 emin olamayız hocam. Bence Google'ın sizin için özel bir yanı yoksa Opera GX'e geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Opera? Şaka mısınız hocam?
nwqq1 dedi: Uzantılarında güvenliğinden %100 emin olamayız hocam. Bence Google'ın sizin için özel bir yanı yoksa Opera GX'e geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Opera? Şaka mısınız hocam?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.602 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 4 Temmuz 2022 #9 nwqq1 dedi: Uzantılarında güvenliğinden %100 emin olamayız hocam. Bence Google'ın sizin için özel bir yanı yoksa Opera GX'e geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Opera güvenli mi? Opera kullanıyorum, cidden bilgilerimizi satıyor mu? www.technopat.net
nwqq1 dedi: Uzantılarında güvenliğinden %100 emin olamayız hocam. Bence Google'ın sizin için özel bir yanı yoksa Opera GX'e geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Opera güvenli mi? Opera kullanıyorum, cidden bilgilerimizi satıyor mu? www.technopat.net
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 4 Temmuz 2022 #10 AdBlock kullanmayın, bazı sponsorlukları var reklam çıkarabiliyor karşınıza. En ideali uBlock Origindir. Promos dedi: AdBlock. Genişletmek için tıkla... nwqq1 dedi: AdBlock galiba en ünlülerinden onu kullanmanızı öneririm bende gx çıkmadan önce onu kullanmaktaydım. Genişletmek için tıkla...
AdBlock kullanmayın, bazı sponsorlukları var reklam çıkarabiliyor karşınıza. En ideali uBlock Origindir. Promos dedi: AdBlock. Genişletmek için tıkla... nwqq1 dedi: AdBlock galiba en ünlülerinden onu kullanmanızı öneririm bende gx çıkmadan önce onu kullanmaktaydım. Genişletmek için tıkla...