Chrome için antivirüs eklentisi önerisi

Uzantılarında güvenliğinden %100 emin olamayız hocam. Bence Google'ın sizin için özel bir yanı yoksa Opera GX'e geçmenizi öneririm.

En son kullanılacak tarayicilardan birisi. En iyi yol Firefox ile clear urls, HTTPS everywhere, uBlock, noscript, cookie Auto delete.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam engelleyen ya da antivirüs amaçlı kurduğunuz uzantıları kaldırın. Bağlantıdaki uzantıları kurun.

Buna ek olarak Defender yerine Bitdefender kullanmanızı öneririm. Ücretsiz sürümü de gayet yeterlidir. Defender performans konusunda sistemi çok fazla sorun çıkarıyor.

Bitdefender kurunca ayrı bir uzantı sunuyor. Eğer kullanacaksanız Traffic Light uzantısına ayrıca ihtiyacınız yok. Bu uzantı güvenlik yazılımını kullanmayanlar için var.
 
Güvenlik tarafında 5.5, Kaspersky ise 6 puan alıyor.

Performans tarafında Bitdefender daha iyi diyebilirim. Kaynak tüketimi ve uygulamalara etki eden gecikmesi daha iyi. Fiyat olarak biraz tuzlu diyebilirim. Ama ücretsiz kullanacaksanız, uygulamasını da değiştirdi. Kaspersky ücretsiz ile yarışacak düzeyde diyebilirim.

Kaspersky şu an aktif olarak kullanıyorum. Performansından hiç memnun değilim. Aldığım zamana göre çok gerilemiş durumdalar.

ESET bu konuda övülüyor ve test ettiğim kadar var. Ama fiyatları yıllık 600 ₺'den başlıyor. Garip sitelerde satılan 30-100 ₺ arası anahtarlar, Facebook'a düşen deneme sürümü ya da çalıntı anahtarlar oluyor.

Norton 360 daha iyi notlar almış. Zamanında kullanmıştım ve geri dönmeyi düşünüyorum açıkcası. Fiyat olarak daha iyi diyebilirim. Standart'ın iki yıllık fiyatı gayet iyi.

Cihazında kameran yoksa Plus'ı da bir yıllık alabilirsin. Fiyatı çok uygun.

Screenshot_1.png
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı