480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 20 Ekim 2023 #1 ZenMate maalesef kullanamıyorum. Promise all failed diyor galiba sunucularında sorun var. Başka ne VPN önerirsiniz?
ZenMate maalesef kullanamıyorum. Promise all failed diyor galiba sunucularında sorun var. Başka ne VPN önerirsiniz?
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 20 Ekim 2023 #3 Hola VPN - Your Website Unblocker - Chrome Web MaÄazası The easiest way to access the Borderless Internet, Hola VPN gets you Access to the global online content you want! chrome.google.com Bunu kullanıyorum ve gayet güzel.
Hola VPN - Your Website Unblocker - Chrome Web MaÄazası The easiest way to access the Borderless Internet, Hola VPN gets you Access to the global online content you want! chrome.google.com Bunu kullanıyorum ve gayet güzel.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.370 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #4 480164 dedi: ZenMate maalesef kullanamıyorum. Promise all failed diyor galiba sunucularında sorun var. Başka ne VPN önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Touch vpn
480164 dedi: ZenMate maalesef kullanamıyorum. Promise all failed diyor galiba sunucularında sorun var. Başka ne VPN önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Touch vpn
like a kitten smile Attopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 20 Ekim 2023 #5 ytwitchan dedi: Hola VPN - Your Website Unblocker - Chrome Web MaÄazası The easiest way to access the Borderless Internet, Hola VPN gets you Access to the global online content you want! chrome.google.com Bunu kullanıyorum ve gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Verilerinizi riske atabilir. Eskiden kullandığım ve söylentiler nedeniyle kullanmayı bıraktığım bir eklenti.
ytwitchan dedi: Hola VPN - Your Website Unblocker - Chrome Web MaÄazası The easiest way to access the Borderless Internet, Hola VPN gets you Access to the global online content you want! chrome.google.com Bunu kullanıyorum ve gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Verilerinizi riske atabilir. Eskiden kullandığım ve söylentiler nedeniyle kullanmayı bıraktığım bir eklenti.
480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 20 Ekim 2023 #6 like a kitten smile dedi: Veepn. Genişletmek için tıkla... Hocam onu deneyeceğim bakalım. balkann dedi: Touch VPN. Genişletmek için tıkla... Hocam onu denedim garip şeyler oldu. İnternet sayfaları açılmadı kapattığıma rağmen.
like a kitten smile dedi: Veepn. Genişletmek için tıkla... Hocam onu deneyeceğim bakalım. balkann dedi: Touch VPN. Genişletmek için tıkla... Hocam onu denedim garip şeyler oldu. İnternet sayfaları açılmadı kapattığıma rağmen.
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 20 Ekim 2023 #7 like a kitten smile dedi: Verilerinizi riske atabilir. Eskiden kullandığım ve söylentiler nedeniyle kullanmayı bıraktığım bir eklenti. Genişletmek için tıkla... Bu eklentiyi kişisel bilgisayarımda kullanmıyorum bu yüzden benim için bir sorun oluşturmuyor. Zaten resmi siteler hariç hiçbir sitede kişisel hesabım yok, her üyelikte isimler, bilgiler ve mail adresleri farklı.
like a kitten smile dedi: Verilerinizi riske atabilir. Eskiden kullandığım ve söylentiler nedeniyle kullanmayı bıraktığım bir eklenti. Genişletmek için tıkla... Bu eklentiyi kişisel bilgisayarımda kullanmıyorum bu yüzden benim için bir sorun oluşturmuyor. Zaten resmi siteler hariç hiçbir sitede kişisel hesabım yok, her üyelikte isimler, bilgiler ve mail adresleri farklı.
480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 20 Ekim 2023 #8 Veepn işe yarıyor hocam sağ olun.
Deluxonik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 700 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #9 480164 dedi: ZenMate maalesef kullanamıyorum. Promise all failed diyor galiba sunucularında sorun var. Başka ne VPN önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... En iyisi Urban. ZenMate yanlış bilmiyorsam bu yılın ortasında kapandı (En azından eklentisi).
480164 dedi: ZenMate maalesef kullanamıyorum. Promise all failed diyor galiba sunucularında sorun var. Başka ne VPN önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... En iyisi Urban. ZenMate yanlış bilmiyorsam bu yılın ortasında kapandı (En azından eklentisi).
like a kitten smile Attopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 20 Ekim 2023 #10 480164 dedi: Veepn işe yarıyor hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ne demek. Vaktinde az kullanmadık malum işler için
480164 dedi: Veepn işe yarıyor hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ne demek. Vaktinde az kullanmadık malum işler için