Chrome "konum erişimi reddedildi" nedir?

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Başlıkta da yazdığım gibi nedir bu? Bana konum erişimi sağlansın mı diye sormuyor görselde de göründüğü gibi yukarıda linkin sonunda bu küçük uyarı çıkıyor yönet dediğimde de diğer görseldeki sayfa çıkıyor. Var mı bilgi sahibi olan? Cevaplar için şimdiden teşekkürler 🙂 son olarak Kaspersky kullanıyorum, Kaspersky Chrome'a kendisi "Kaspersky protection" adında bir uzantı ekledi güvenlik için. Konum erişimini o reddediyor olabilir mi?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-05-24 at 20.47.20.jpeg
    WhatsApp Image 2021-05-24 at 20.47.20.jpeg
    160,8 KB · Görüntüleme: 94
  • aaaaa.png
    aaaaa.png
    16,8 KB · Görüntüleme: 63
Otomatik olarak reddetmesinin sebebi Kaspersky Protection uzantısı bunu yapıyor. Ya da siz o siteye girdiğinizde engellediğiniz için sürekli reddediliyordur.

Google "yerel" arama sonuçları için ve yer ile alakalı aramalarda konum izni alır. Muhtemelen Kaspersky Protection eklentisi gizlilik için konum erişimi isteğini engellemiş otomatik olarak.

Aslında soruyor, ancak söz konusu site (google.com) engelliler arasında olduğu için sadece haber veriyor. Onu engelliler arasından kaldırırsanız bu sefer "Konuma erişsin mi" diye sorar. izin ver-engelle seçenekleri çıkar.

Son düzenleme:
Herkese cevaplar için teşekkürler 🙂 Tuhaf bir şekilde sadece google de "mixer" araması yaptığımda çıktı o ibare başk aramalarda çıkmıyor 😅 Ben de Kaspersky kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Herkese iyi akşamlar...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı