salamander-senp Hectopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #1 Chrome OS kurulumu için kullandığım USB'yi tekrar aktif etmek istiyorum fakat hiçbir şekilde biçimlendirme yapamadım. Chrome kurtarma yardımcısı, Rufus, Windows biçimlendirme hepsini denedim. Sürekli hata alıyorum. Çözümü bilen birisi var mı acaba?
Chrome OS kurulumu için kullandığım USB'yi tekrar aktif etmek istiyorum fakat hiçbir şekilde biçimlendirme yapamadım. Chrome kurtarma yardımcısı, Rufus, Windows biçimlendirme hepsini denedim. Sürekli hata alıyorum. Çözümü bilen birisi var mı acaba?
Ömür25 Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 183 Çözümler 2 13 Mart 2022 #2 Diskpart yöntemi ile denedin mi? Artı 0 Eksi
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.495 Makaleler 3 Çözümler 38 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #3 CMD açıp "diskpart" yazın. "list disk" yazın. Listeden USB'nizin numarasını öğrenip "sel disk <USB'nin numarası>" yazın. "clean" yazın. İşlem bittikten sonra sol altta Windows logosuna sağ tıklayın "Disk Yönetimi" girin. Alttan USB'nizi bulup sağ tıklayın "Yeni Birim" basın. Her sekmede ileri tuşuna basın işlemi bitirin. Artı 0 Eksi
CMD açıp "diskpart" yazın. "list disk" yazın. Listeden USB'nizin numarasını öğrenip "sel disk <USB'nin numarası>" yazın. "clean" yazın. İşlem bittikten sonra sol altta Windows logosuna sağ tıklayın "Disk Yönetimi" girin. Alttan USB'nizi bulup sağ tıklayın "Yeni Birim" basın. Her sekmede ileri tuşuna basın işlemi bitirin.
KS KS salamander-senp Hectopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #4 Hah tam olarak sorunlarımdan bir tanesi de o maalesef. Diskpart'a girmeye çalıştığımda burada kalıyor. Screenshot Artı 0 Eksi
Hah tam olarak sorunlarımdan bir tanesi de o maalesef. Diskpart'a girmeye çalıştığımda burada kalıyor. Screenshot
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.495 Makaleler 3 Çözümler 38 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #5 salamander-senp dedi: Hah tam olarak sorunlarımdan bir tanesi de o maalesef. Diskpart'a girmeye çalıştığımda burada kalıyor. Screenshot Genişletmek için tıkla... Orada bekletiyor hocam biraz. Artı 0 Eksi
salamander-senp dedi: Hah tam olarak sorunlarımdan bir tanesi de o maalesef. Diskpart'a girmeye çalıştığımda burada kalıyor. Screenshot Genişletmek için tıkla... Orada bekletiyor hocam biraz.
KS KS salamander-senp Hectopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #6 goktug.59 dedi: Orada bekletiyor hocam biraz. Genişletmek için tıkla... Ne kadar bir beklemeden söz ediyoruz acaba zira epey oldu. Artı 0 Eksi
goktug.59 dedi: Orada bekletiyor hocam biraz. Genişletmek için tıkla... Ne kadar bir beklemeden söz ediyoruz acaba zira epey oldu.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.495 Makaleler 3 Çözümler 38 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #7 salamander-senp dedi: Ne kadar bir beklemeden söz ediyoruz acaba zira epey oldu. Genişletmek için tıkla... Diskpart'a girin arkadan oyun açın oynayın arada bi' bakarsınız girdimi diye. Sistemin hızına bağlı açılma hızı Artı 0 Eksi
salamander-senp dedi: Ne kadar bir beklemeden söz ediyoruz acaba zira epey oldu. Genişletmek için tıkla... Diskpart'a girin arkadan oyun açın oynayın arada bi' bakarsınız girdimi diye. Sistemin hızına bağlı açılma hızı
Ömür25 Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 183 Çözümler 2 13 Mart 2022 #8 salamander-senp dedi: Ne. Ne kadar bir beklemeden söz ediyoruz acaba zira epey oldu. Genişletmek için tıkla... Genelde fazla uzun bekletmez çok az bekletir başlatırdı. Artı 0 Eksi
salamander-senp dedi: Ne. Ne kadar bir beklemeden söz ediyoruz acaba zira epey oldu. Genişletmek için tıkla... Genelde fazla uzun bekletmez çok az bekletir başlatırdı.
KS KS salamander-senp Hectopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #9 Sonunda diskparta girmeme rağmen bu seferde böyle bir sorunla karşılaştım:Screenshot Çözümü var mıdır? Son düzenleme: 13 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Sonunda diskparta girmeme rağmen bu seferde böyle bir sorunla karşılaştım:Screenshot Çözümü var mıdır?