E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 26 Nisan 2021 #1 Sorum başlıkta. Mesela X sekmesi %60 olsun ve Y sekmesi de %70 olsun gibi nasıl ayarlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2021
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #2 Volume Control for Google Chrome™ - Chrome Web Store Boost volume of your tab beyond usual maximum chrome.google.com Denemedim. Bakabilirsin. Artı 1 Eksi
Volume Control for Google Chrome™ - Chrome Web Store Boost volume of your tab beyond usual maximum chrome.google.com Denemedim. Bakabilirsin.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #3 Baş-ül Adam dedi: Volume Control for Google Chrome™ - Chrome Web Store Boost volume of your tab beyond usual maximum chrome.google.com Denemedim. Bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Konu sahibinin istediği ile eklenti arasında bir bağ yok. Attığınız eklenti ses seviyesinin normalden daha yüksek çıkmasını sağlıyor. Artı 0 Eksi
Baş-ül Adam dedi: Volume Control for Google Chrome™ - Chrome Web Store Boost volume of your tab beyond usual maximum chrome.google.com Denemedim. Bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Konu sahibinin istediği ile eklenti arasında bir bağ yok. Attığınız eklenti ses seviyesinin normalden daha yüksek çıkmasını sağlıyor.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #4 GNU or NOT dedi: Konu sahibinin istediği ile eklenti arasında bir bağ yok. Attığınız eklenti ses seviyesinin normalden daha yüksek çıkmasını sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Bu bilgiyi temel alarak yazdım zaten. Soruyu sizin gibi okuma yeteneğine sahibim. Artı 0 Eksi
GNU or NOT dedi: Konu sahibinin istediği ile eklenti arasında bir bağ yok. Attığınız eklenti ses seviyesinin normalden daha yüksek çıkmasını sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Bu bilgiyi temel alarak yazdım zaten. Soruyu sizin gibi okuma yeteneğine sahibim.
3 326782 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 26 Nisan 2021 #5 Volume Controller - Chrome Web Store Audio Volume Controller for Chrome. Set sound level for each tab separately with audio sound booster chrome.google.com Bunu Google'a ekleyin ve sağ üst taraftaki uzantılar kısmından sesi ayarlayın. Dediğim tuş: Sağ üstte, işaretledim. Artı 1 Eksi
Volume Controller - Chrome Web Store Audio Volume Controller for Chrome. Set sound level for each tab separately with audio sound booster chrome.google.com Bunu Google'a ekleyin ve sağ üst taraftaki uzantılar kısmından sesi ayarlayın. Dediğim tuş: Sağ üstte, işaretledim.
UtkuGARIP Megapat Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #6 Üstteki arkadaşın önerdiği uzantıya alternatif olarak bu uzantıyı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi