7 744870 Picopat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 160 4 Nisan 2024 #1 Chrome tahmini 1GB RAM kullanıyor, bilgisayarıma zararlı mı? Başka önerdiğiniz güvenli, zararlı olmayan web tarayıcısı var mı?
Chrome tahmini 1GB RAM kullanıyor, bilgisayarıma zararlı mı? Başka önerdiğiniz güvenli, zararlı olmayan web tarayıcısı var mı?
7 721143 Centipat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 172 4 Nisan 2024 #2 Opera GX. 744870 dedi: Chrome tahmini 1GB RAM kullanıyor, bilgisayarıma zararlı mı? Başka önerdiğiniz güvenli, zararlı olmayan web tarayıcısı var mı? Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Opera GX. 744870 dedi: Chrome tahmini 1GB RAM kullanıyor, bilgisayarıma zararlı mı? Başka önerdiğiniz güvenli, zararlı olmayan web tarayıcısı var mı? Genişletmek için tıkla...
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.084 Çözümler 6 4 Nisan 2024 #3 744870 dedi: Chrome tahmini 1GB RAM kullanıyor, bilgisayarıma zararlı mı? Başka önerdiğiniz güvenli, zararlı olmayan web tarayıcısı var mı? Genişletmek için tıkla... Kullandığı miktar normal. Slimjet deneyebilirsiniz, hafiftir. Artı 0 Eksi
744870 dedi: Chrome tahmini 1GB RAM kullanıyor, bilgisayarıma zararlı mı? Başka önerdiğiniz güvenli, zararlı olmayan web tarayıcısı var mı? Genişletmek için tıkla... Kullandığı miktar normal. Slimjet deneyebilirsiniz, hafiftir.
Suphelia Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 875 Çözümler 4 4 Nisan 2024 #4 744870 dedi: Chrome tahmini 1GB RAM kullanıyor, bilgisayarıma zararlı mı? Başka önerdiğiniz güvenli, zararlı olmayan web tarayıcısı var mı? Genişletmek için tıkla... Recep baltaş abimin bir sözü vardır. 'RAMLERİN KULLANILMASINI İSTEMİYORSANIZ ÇIKARTIN!' Artı 0 Eksi
744870 dedi: Chrome tahmini 1GB RAM kullanıyor, bilgisayarıma zararlı mı? Başka önerdiğiniz güvenli, zararlı olmayan web tarayıcısı var mı? Genişletmek için tıkla... Recep baltaş abimin bir sözü vardır. 'RAMLERİN KULLANILMASINI İSTEMİYORSANIZ ÇIKARTIN!'
4 487218 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.056 Çözümler 7 4 Nisan 2024 #5 744870 dedi: Başka önerdiğiniz güvenli, zararlı olmayan web tarayıcısı var mı? Genişletmek için tıkla... RAM kullanması neden zararlı olsun ki? Brave yükle. Kaynak tüketimi güzel. Gizlilik konusunda da çok iyiler. Artı 0 Eksi
744870 dedi: Başka önerdiğiniz güvenli, zararlı olmayan web tarayıcısı var mı? Genişletmek için tıkla... RAM kullanması neden zararlı olsun ki? Brave yükle. Kaynak tüketimi güzel. Gizlilik konusunda da çok iyiler.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 4 Nisan 2024 #6 Brave kullanın derim. Ben Opera GX de nerdeyse bütün şifrelerim olduğu için ve hepsini hatırlamadığım için takılıp kaldım. Artı 0 Eksi
Brave kullanın derim. Ben Opera GX de nerdeyse bütün şifrelerim olduğu için ve hepsini hatırlamadığım için takılıp kaldım.
TunasKakaleys Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 371 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #7 721143 dedi: Opera GX. Genişletmek için tıkla... Bilgilerim rastgele Singapur'lu birinin elinde. Brave iyidir hocam hem güvenli hem hızlı Paşalıı dedi: Brave kullanın derim. Ben Opera GX de neredeyse bütün şifrelerim olduğu için ve hepsini hatırlamadığım için takılıp kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam Brave indirdiginizde eski tarayacınızda ki verileri aktarma seçeneği geliyor. Artı 0 Eksi
721143 dedi: Opera GX. Genişletmek için tıkla... Bilgilerim rastgele Singapur'lu birinin elinde. Brave iyidir hocam hem güvenli hem hızlı Paşalıı dedi: Brave kullanın derim. Ben Opera GX de neredeyse bütün şifrelerim olduğu için ve hepsini hatırlamadığım için takılıp kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam Brave indirdiginizde eski tarayacınızda ki verileri aktarma seçeneği geliyor.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #8 O RAM kullanımı normal, bir zararı da olmaz. Diğer arkadaşların da dediği gibi Brave kullanabilirsiniz. Paşalıı dedi: Brave kullanın derim. Ben Opera GX de nerdeyse bütün şifrelerim olduğu için ve hepsini hatırlamadığım için takılıp kaldım. Genişletmek için tıkla... Eğer cidden kurtulmak istiyorsanız şifre yöneticisinden kayıtlı tüm şifrelerinizi görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
O RAM kullanımı normal, bir zararı da olmaz. Diğer arkadaşların da dediği gibi Brave kullanabilirsiniz. Paşalıı dedi: Brave kullanın derim. Ben Opera GX de nerdeyse bütün şifrelerim olduğu için ve hepsini hatırlamadığım için takılıp kaldım. Genişletmek için tıkla... Eğer cidden kurtulmak istiyorsanız şifre yöneticisinden kayıtlı tüm şifrelerinizi görebilirsiniz.