Çözüldü Chrome tam ekrana girmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Toprakvv

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar, kısaca açıklayayım. Az önce F11 basarak tam ekrana geçtim. Sonra sekme değişmek için tekrar bastım ve çıktım. Ardından bir kez daha bastığımda tam ekrana geçmedi. Ne kadar uğraşsam da düzelmedi. Çözümünü bilen var mı? İyi forumlar.

Çözüm
Chrome ayarlarını sıfırlayın.
Ayarlar>gelişmiş ayarları göster>ayarları sıfırla.
Arkadaşlar, kısaca açıklayayım. Az önce F11 basarak tam ekrana geçtim. Sonra sekme değişmek için tekrar bastım ve çıktım. Ardından bir kez daha bastığımda tam ekrana geçmedi. Ne kadar uğraşsam da düzelmedi. Çözümünü bilen var mı? İyi forumlar.
Ekran görüntüsü alıp gösterseniz?

Artı -2 Eksi

Hocam SS alıp atar mısınız?

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı