Arkadaşlar, kısaca açıklayayım. Az önce F11 basarak tam ekrana geçtim. Sonra sekme değişmek için tekrar bastım ve çıktım. Ardından bir kez daha bastığımda tam ekrana geçmedi. Ne kadar uğraşsam da düzelmedi. Çözümünü bilen var mı? İyi forumlar.
Ekran görüntüsü alıp gösterseniz?Arkadaşlar, kısaca açıklayayım. Az önce F11 basarak tam ekrana geçtim. Sonra sekme değişmek için tekrar bastım ve çıktım. Ardından bir kez daha bastığımda tam ekrana geçmedi. Ne kadar uğraşsam da düzelmedi. Çözümünü bilen var mı? İyi forumlar.
Arkadaşlar, kısaca açıklayayım. Az önce F11 basarak tam ekrana geçtim. Sonra sekme değişmek için tekrar bastım ve çıktım. Ardından bir kez daha bastığımda tam ekrana geçmedi. Ne kadar uğraşsam da düzelmedi. Çözümünü bilen var mı? İyi forumlar.
Ekran görüntüsü alıp gösterseniz?
Sağ üstteki 3 noktaya tıkladıktan sonra.Ne demeye çalışıyorsunuz neyin ekran görüntüsünü alayım?
Sağ üstteki 3 noktaya tıkladıktan sonra.
Sorunu çözdüm fakat sanırım tam anlamadınız. F11 basınca tam ekrana geçmiyor diyorum siz SS alın diyorsunuz. Alakasını anlayamadım.Hocam SS alıp atar mısınız?
O üç noktadan tam ekran yapabiliyor musunuz, diye istedim. Ordan da yapılıyor.Sorunu çözdüm fakat sanırım tam anlamadınız. F11 basınca tam ekrana geçmiyor diyorum siz SS alın diyorsunuz. Alakasını anlayamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.